e, no, sluchajcie - moze ten gosc to naprawde Gość, bo nawet konweniuje, co tym bardziej pasuje, jako ze ostatnio ustalilismy jest to jeden z naszych...
e, no, sluchajcie - moze ten gosc to naprawde Gość, bo nawet konweniuje, co tym bardziej pasuje, jako ze ostatnio ustalilismy jest to jeden z naszych...
Mapkę H36 wrzucam na ftp'a (biorąc pod uwagę prędkość łącza, może to chwilę potrwać).
Wrzucam również mapkę z naszą trasą (się ma dżi pi esa w głowie ).
Last edited by Edi on 23 Oct 2008 19:51, edited 1 time in total.
dla Pokrzewki ku pokrzepieniu
ps.nasze błędy nawigacyjne
pierwszy na północy
Pokrzewka straciła głowę dla pierwszego napotkanego faceta i zaczęliśmy sie miotać przy PK 10 aż...ją odzyskała
drugi
ja dałem sie uwieść pięknej szutrowej drodze przy PK 14 i popędziłem nią aż do końca (a powinienem tym, dorysowanym czerwonym skrótem)przez co zrobiliśmy piękny łuk off road i skrócił nam sie czas na dotarcie do mety co wprawiło Pokrzewkę w pewna nerwowość
jeśli chodzi o hp to nie potrzebuję pokrzepienia, w 10 facet rzeczywiście namieszał, ale w ostaeczności to ja znalazłam ten punkt bo 4 osoby kręciły się po wszystkich sieżkach w okolicy między 14 a 8 czułam, że jedziemy w złym kierunku ale nie chciałeś mnie słuchać, a po 16.30 to interesowałm mnie już tylko jeden kierunek
wnioski są takie, że każdy może uczestniczyć w zabawie niezależnie na wykwalifikowanie, wycieczkowa jazda daje możliwość pochłonięcia walorów krajobrazowo-przyrodniczo-kulturowych terenu, jedyne co mnie martwiło to sportowe niespełnienie Leo, prfofesjonalny wizerunek rowerzysty i OGRowe barwy w połączeniu ze śrdenią 12 km/h, piechurzy którzy nas wyprzedzali .... ale najśmieszniejsze jest to, że gdybyśmy się chociaż trochę postarali to .... byśmy spokojnie zaliczyli 1-2 PK więcej ale to może lepiej że tak się nie stało