Harpagan 36

Wyjazdy planowane na najblizsze dni, zarowno te dalekie jak i bliskie.

Moderators: Creeping Death, Edi, chmiel, BartekJ

Edi
Moherator

Post by Edi »

Tak jak się deklarowaliśmy: możemy zabrać 2 osoborowery. Wyjeżdżamy pewnie około 18. Zostaje jeden (Vigilowy) samochód i 5 osób, no chyba, że jeszcze ktoś (Hak?, Arkadyj?) weźmie autko.
cookie monster
Arkadyj
Mam zdecydowanie za duzo czasu...

Post by Arkadyj »

Biore samochod, niestety bede mogl zabrac ze soba tylko jedna osobe. Wyjezdzam okolo 18 z Warszawy.
pokrzewka
Bardzo zaaawansowany uzytkownik

Post by pokrzewka »

proponuję zrobić przyporządkowanie w zależności od godzin, w których możemy się wyłonić, kończymy pracę, itd...
może i wolno jeżdżę ale za to dokładnie
vigil

Post by vigil »

dzieje Haku?
nawiazalem powierzchowny kontakt z tym delikwentem :? tak, dalekie podroze meczace sa. efektywna konwersacja dala mi do zrozumienia, ze hak chce zabrac sie ze mna. jak niektorzy wiedza asceza mego bolida nie zezwala na pobranie przednich kol rowera do srodka, a te uchwyty ktore mam...hm nie gwarantuja pelnej estetyki roweru po transporcie. Transport widze tak:
Vigil + 3 wyjazd z otwocka 14-15 o 20-21 na miejscu (pobranie kluczy w gdansku, rozpalenie kominka)
Edi+Matildae+2
Arkadyj +1
Razem 9 czyli ok
co do wody to jest. i to ciepla!grzanie, gotowanie zapytam ale watpie coby nie bylo.
carloz

Post by carloz »

to ja sie pisze na podroz bolidem, a moj uchwyt zapewnia mocowanie rowera w kupie, a przy okazji jego estetyke ;) jego montaz na dachu to gora 2min, a jaka pewmosc chwytu ;) o 15 bylbym do odbioru z wawy
MTB + /\/\/\/\/\ = :D
vigil

Post by vigil »

carloz, hak i jeszcze jeden odwazny i bolid zapakowany. twoj uchwyt bedzie potrzebny. pozycze jeszcze 2 markowe. przydalby sie jeszcze jeden a jak nie to poloze swoj rower pod topor - i tak juz jest zaorany. prosze jednak o wyjazd nie pozniej niz o 15 z wwy. o polnocy ide spac na 5 h i mam wszystko w d...(jak rok temu :lol: ) a miejsc w autach to mamy 10... :ups:
carloz

Post by carloz »

ja dotre na ktory dworzec sobie wybierzesz ok 15 (15.00 na centralnej) i tam przepakuje sie (ktoś mi podrzuci graty do wawy), a uchwyt bym Ci dostarczył jakoś w niedziele lub sobote, oki?
MTB + /\/\/\/\/\ = :D
hak
Sport Dajrektor

Post by hak »

Widzę, że wszystko już zaklepane. Fajnie tak przyjechać na gotowe :D
Dzięki!
beh bez log

Post by beh bez log »

rejestruje i placi ktos dzis? ostatni dzien znizki, jezeli tak to prosze o wyslanie i mnie (zapomnialem kodow zabrac z domu do konta..). tylko niech ewentualana osoba ktora moze zarejestrowac napisze to w tym temacie zeby m 5x na liscie sie przypadkiem nie znalazl.. ;)
leoheart
Miły Gość

Post by leoheart »

to może ja z Pokrzewką dołączę do Ediego i Marty (mam dwa uchwyty na rower) a Behem niech wybierze między Vigilem a Arkadyjem :P
ps.Behe ja wyśle za Ciebie tylko powiedz czy samą opłatę czy jeszcze bierzesz koszulkę itp masz czas do 16.45 :)
aha i czy rejestrować Cie jako OGR czy ziemianieznana.net? :P
soldier of love
www.republika.pl/leoheart

Image
leoheart
Miły Gość

Post by leoheart »

dobra poszło 50pln,reklamacji nie uwzględniam :P
soldier of love

Image
vigil

Post by vigil »

to moze behem z Arkadyjem a hak wezmie swoje auto do ktorego wrzuci carloza i mnie (moze wziac 3 rowery na dach, przednie kola do srodka ). co do kwatery - wyrka sa minimum dla 6 osob. spiwory konieczne karimatki zalecane. kuchnia jest (gaz lub prad). w najblizszym czasie wrzuce skan odrecznej mapki dojazdu. Amalka - 12 km na pd-zach od sierakowic na drodze do suleczyna.
behem0th
Ojciec Dyktator

Post by behem0th »

wymyslilem tak ze moge wyjechac z wawy okolo 15 badz 16 z otwocka. prosze mnie gdzies przypisac, protestowac zbytnio nei bede, choc 18 to bardzo pozna godzina jak na wyjazd.
vigil

Post by vigil »

zgodnie z obietnica podaje opis dojazdu do dzialki w Amalce. z Gdanska na Kartuzy, z Kartuz przez Sierakowice (pobrac pakiet startowy!) chyba na Bytow a napewno na Suleczyno. 12 km od Sierakowic tuz za tablica Amalka skret w prawo. W lewo odnoga do agroturystyki - my w prawo. wjezdzamy w zagajnik, w nim rozwidlenie - tu w lewa droge. na pierwszm skrzyzowaniu w lewo - chyba ostro w gore, po prawej dzialki. skret w prawo i zaraz w lewo ostro w gore po betonowych plytach. tak jak puszcza w prawo i drugi domek (drewniany). dolaczam mapke i zdjecie w jakosci Harpaganowej :lol: drewno przywozimy, smiecie wywozimy.
Attachments
dojazd do dizalki w Amalce.JPG
dojazd do dizalki w Amalce.JPG (26.76 KiB) Viewed 3385 times
hak
Sport Dajrektor

Post by hak »

Ale piękna mapa :shock:
Miejsca w blachosmrodach rozdzielone:
1. Państwo Szymańscy + Pokrzewka + Leo
2. Vigil + Carloz + Hak
3. Arkadyj + Behe
Do zobaczenia przy kominku :D
Edi
Moherator

Post by Edi »

OK.
Mapka niezła - jakoś trafimy :).
My pewnie wybierzemy się trochę wcześniej niż o planowanej wcześniej 18. Mam tylko jedną kwestię: macie jakiś sposób na ominięcie wisłostrady? Wracam codziennie w drugą stronę, to wiem, że już po 16 przed "grotem" jest korek.
cookie monster
Arkadyj

Post by Arkadyj »

Sam mam zagwostke ktoredy jechac. Gdzie bys nie jechal i tak spotkasz korki. Swoje trzeba niestety odstac. Byle na trasie nic sie nie stalo, nie bylo zadnych wypadkow itp.
yorek
Wrak czlowieka

Post by yorek »

możesz próbować tak http://tiny.pl/st9b , pewnie też się trochę postoi ale nie tyle co na wisłostradzie.
yorek - człowiek z wielkim...marzeniem
leoheart
Miły Gość

Post by leoheart »

no nie wiem,droga na Zegrze w piątkowe popołudnie tez jest chyba tłoczna :?
soldier of love

Image
yorek
Wrak czlowieka

Post by yorek »

ale jedzie a nie stoi na trzech pasach ;)
yorek - człowiek z wielkim...marzeniem
Post Reply