Harpagan 36
Moderators: Creeping Death, Edi, chmiel, BartekJ
- Creeping Death
- NApierdalator
My Szymańscy niestety nie damy rady się dzisiaj pojawić. Z naszej strony - mamy samochód i kombinujemy teraz bagażnik na 4 rowery. Jak wszystko się uda (mamy wątpliwości, jak u nas w Golfie zamontować takie poprzeczki do mocowania uchwytów rowerowych, bo pod tą uszczelką na dachu nie widać żadnych zaczepów ???!!), będziemy mogli zabrać 2 osoby i 2 rowery. Wyjeżdżalibyśmy pewnie około 18 w piątek 17.10. (do dogadania). Jesteśmy oczywiście zainteresowani noclegiem. Mamy prośbę o informację o ustaleniach z dziesiejszego spotkania, jeśli dojdzie do skutku.
"Te oveczky ne bekają."
- Creeping Death
- NApierdalator
Macie hak w tym golfie?matildae wrote:My Szymańscy niestety nie damy rady się dzisiaj pojawić. Z naszej strony - mamy samochód i kombinujemy teraz bagażnik na 4 rowery. Jak wszystko się uda (mamy wątpliwości, jak u nas w Golfie zamontować takie poprzeczki do mocowania uchwytów rowerowych, bo pod tą uszczelką na dachu nie widać żadnych zaczepów ???!!), będziemy mogli zabrać 2 osoby i 2 rowery. Wyjeżdżalibyśmy pewnie około 18 w piątek 17.10. (do dogadania). Jesteśmy oczywiście zainteresowani noclegiem. Mamy prośbę o informację o ustaleniach z dziesiejszego spotkania, jeśli dojdzie do skutku.
POWERADE- Jebne czy wstane??
Honda Shadow VT500C - moja śliczna!
Honda Shadow VT500C - moja śliczna!
w zastępstwie Haka sporządzam listę:hak wrote: Co tu myśleć? W sobotę "zamykamy" listę harpaganów i zabieramy się za logistykę.
1.Pokrzewka
2.Matildae
3.Edi
4.Hak
5.Arkadyj
6.Carloz
7.Vigil
8.Leo
9.Behem?
jak sądzę samochodem jedzie Vigil+3 i Edi+Mat+2osoby
wszystko zależy od Behema bo jeśli jedzie potrzebujemy 3pojazdów chyba że ....pozostanie tradycjonalistą i pojedzie pociągiem wtedy trzeba przemyslec inny wariant
ja mam dwa uchwyty rowerowe jakby co
ps.spotkanie odwołajmy bo przecież Vigil na Odysei,Haka nie ma ,państwo SZ nie przybędą a Carloz i Ark chyba w Jabłonnie
proponuje umówić sie na forum

leoheart wrote:napisalem przeciez zeby mnie uwzgledniac. ;)hak wrote:
wszystko zależy od Behema bo jeśli jedzie potrzebujemy 3pojazdów chyba że ....pozostanie tradycjonalistą i pojedzie pociągiem wtedy trzeba przemyslec inny wariant
:)
Niezly sen...: http://www.a-trip.com/tracks/view/63930
tak jak wyzej - czyli proponuje 4 uchwyty, a dokladam do nich jeszcze jeden, wiec jest do rozdysponowania 5
samochodu z mojej strony brak...
prosilbym o rozdysponowanie mnie w ktoryms aucie, ponieważ pociagiem nie dam rady dotrzec, oraz nie uda mis sie ruszyć wczesniej niz o 17, poniewaz dopieo o 15 jest w wawie 9wracam z czestochowy pociagiem) jesli by bylo trzeba to moze ktos by mi dostarczykl toboly do wawy i stamtad moge ruszac juz 15.15, ale wolalbym ok 18-19....
Vigil a co apropo kimania? bo ja od jutra mam ograniczony dotep do netu, ale powinno mi sie udac na chwile sie dorwac i wrazie co podzwonic gdzies....

samochodu z mojej strony brak...
prosilbym o rozdysponowanie mnie w ktoryms aucie, ponieważ pociagiem nie dam rady dotrzec, oraz nie uda mis sie ruszyć wczesniej niz o 17, poniewaz dopieo o 15 jest w wawie 9wracam z czestochowy pociagiem) jesli by bylo trzeba to moze ktos by mi dostarczykl toboly do wawy i stamtad moge ruszac juz 15.15, ale wolalbym ok 18-19....
Vigil a co apropo kimania? bo ja od jutra mam ograniczony dotep do netu, ale powinno mi sie udac na chwile sie dorwac i wrazie co podzwonic gdzies....
MTB + /\/\/\/\/\ = 

poki co w sprawie kimania nie wiem nic. telefon do tescia nie zostal wykonany. panstwo sie nie okreslili. czyli tak jak to zwykle bywa, lub jak sie mozna spodziewac. ale nie tragizuje. monit nr 2 zrobie jutro z prosba o okreslenie sie tescia. cierpliwosci. mamy 2 tygodnie. co do transporta to 2 auta i 9 osob raczej odpada. ja chce jechac mozliwie wczesnie w piatek - jak dzialka wypali to chce przejac ster. moze hak by pobral soje auto tez i wtedy wszyscy by sie pomiescili.bv
Startuję z centrum Wawy koło 14:30. O 21 start trasy pieszej więc czas mnie goni i mogę zabrać kogoś tylko z centrum. Mam miejsce na 1 osoborower.
Ewentualnie mogę kogoś zabrać wcześniej, tylko potem będzie musiał spędzić bezproduktywnie trochę czasu w Wawie. Np. pilnując samochodu z rowerem
Ewentualnie mogę kogoś zabrać wcześniej, tylko potem będzie musiał spędzić bezproduktywnie trochę czasu w Wawie. Np. pilnując samochodu z rowerem

A rowery jak cielęta leżą nad brzegami rzek