informuje o nizszym wpisowym do 20.05 jakby co...(40 pln)
zawody 14.06, okolice Pultuska - dalej ale i ciekawiej - okolic nie jarze ni w zab. Chetnych do auta poszukuje...
http://inowwa.republika.pl/dymno/
DYMNO 2008 14.06
Moderators: Creeping Death, Edi, chmiel, BartekJ
no taaaak miły mój, ale w cenie masz mapencje, koszulke etc etc co porownujac z imprezami nawet typu mazovi gdzie od skurwysyna sponsorow to nie ma o czym gadac. albo promujemy niszowe zainteresowania albo jezdzimy na zawody gdzie jest 1000 luda rzucajacych kurwami: lewa wolna. btw pewno nie miales czasu poczytac relacji z przygotowan trasy rowerowej. a ja tak i sie boje bo org hardcore szykuje. i tam na liscie startowej jest 50 a nie 700 osob - wiec nie mow, ze zdziera. ale wiem, ze masz uraze do dymna i masz swe racje. niemniej chetnie sie zmowie z toba na ten wyjazd bo jedyny jestes a koszta podrozy sam poniose jakby co - przynajmniej gebe bede mial do kogo otworzyc. A to, ze piszesz, ze drogo - to nie fair bo ludzi zniechecasz a w bno i mtbo to wiem ze nie tłuką kasy na zawodnikach ino idee mają.40 pln to duzo na cos co cie interesuje? a kino? a pub? a kurwa bowling czy basen?a drewno do kominka?