blokowanie ściezki

Czasem kazdy ma zly dzien...

Moderators: Creeping Death, Edi, chmiel

Post Reply
leoheart
Miły Gość

blokowanie ściezki

Post by leoheart »

czy wiecie gdzie można wysłać takie zdjęcie?kiedyś był chyba link na stronie "Zielonego Mazowsza" ale teraz radzą dzwonić do Straży M lub na policję
ps.
wkurzam sie w tym miejscu systematycznie ale pierwszy raz sie zatrzymałem i zrobiłem zdjęcie
ps.Carloz mógłby coś o takich pajacach powiedzieć :P
Attachments
miejsce:Wał Miedzeszyński restauracja Neptun
miejsce:Wał Miedzeszyński restauracja Neptun
Zdjęcie048.jpg (36.41 KiB) Viewed 8086 times
Zdjęcie049.jpg
Zdjęcie049.jpg (37.25 KiB) Viewed 8086 times
soldier of love
www.republika.pl/leoheart

Image
Edi
Moherator

Post by Edi »

Wydaje mi się, że w tym miejscu ścieżki rowerowej jako takiej nie ma. Na skrzyżowaniu z Fieldorfa ścieżka przechodzi na drugą stronę ulicy (chyba?), co nie zmienia faktu, że mnóstwo rowerzystów korzysta z odcinka Fieldorfa-Most Łazienkowski (ja też tamtędy jeździłem). Mnie też wkurzają pajace stający na środku chodnika, mający pozostałych użytkowników w głębokim poważaniu. Wczoraj w tym miejscu widziałem kilka samochodów zastawiających kompletnie chodnik, tak, że rowerem bez zatrzymanie nie dałoby rady przejechać.
A co do miejsca, gdzie można wysłać taki obrazek, to się nie orientuję.
cookie monster
Arkadyj
Mam zdecydowanie za duzo czasu...

Post by Arkadyj »

Mozna wzorem Carloza spuszczac powietrze z kola. Albo co mi sie bardziej podoba naklejac trudno zrywalne nalepki na przednia szybe z informacja o zlym parkowaniu. Ktos wie gdzie cos takiego zamowic?
karnaś

Post by karnaś »

Tu troche o akcji parkujesz-zdrapujesz
http://silas.bikestats.pl/index.php?wor ... 7&uid=1444
carloz

Post by carloz »

leo - w tym miejscu ściezki nie ma, zakazu zatrzymywania i postoju też nie ma, na przystanku nikt nie stoi, więc nawet nie wiem czy mandat by ktokolwiek dostał za utrudnianie ruchu pieszego.... takie realia..

edi - wiem, ze większośc uzytkowników tamtędy jeżdi, bo i sam tak robię - zamiast tracić czas na przejeżdzaniu na druga stronę, to sie pogina tędy - i własnie w tym miejscu co leo sfocił miałem swoja glebę, samochody stały tak jak na fotach, a ja wyladowałem po dłuuugim locie obok tej ławki na przystanku...

arkadyj - kiedys na jakimś forum był już wątek vlepek, były fajne projekty, jesli byli by chętni to bysmy mogli rozpoczać swoją akcję, zrobić wespół partie nalepek i lepic gdzie popadnie -p aczkolwiek mysle ze lusterka boczne sa lepszą opcją

BTW - na koncu sciezki z mostu siekierkowskiego, tam przy CIOPIE - zastawiali - ja spuszczałem wicher z kół, ktoś giął wycieraczki - teraz jest spokój :twisted: ale vlepki były by bardziej na miejscu.. i palców się nie ubrudzi przy odkręcaniu nakrętek :wink:
MTB + /\/\/\/\/\ = :D
yorek
Wrak czlowieka

Post by yorek »

w tamtym miejscu faktycznie ścieżki nie ma, przechodzi na drugą stronę albo w okolicach Fieldorfa albo w okolicach basenów Cory, co nie zmienia faktu, że zgodnie z kodeksem na chodniku należy zostawić metr czy półtora dla pieszych. często w tamtym miejscu widziałem samochody zaparkowane wzdłuż zatoki i chociaż kląłem bo przeszkadzały to jednak dało się przejechać. takich pajaców jeszcze nie widziałem ale chyba bym lusterka poułamywał.
yorek - człowiek z wielkim...marzeniem
yorek
Wrak czlowieka

Post by yorek »

carloz wrote: BTW - na koncu sciezki z mostu siekierkowskiego, tam przy CIOPIE - zastawiali - ja spuszczałem wicher z kół, ktoś giął wycieraczki - teraz jest spokój
jest spokój bo im parking zbudowali ;)
yorek - człowiek z wielkim...marzeniem
Post Reply