Chce go sprzedac, poniewaz mam coś nowego na oku - ale potrzebuje szybkiej odpowiedzi... Jak mozezcie to popytajcie po znajomych itd.
amorek jest w idealnym stanie, ma dokładnie miesiac, ani jednej ryski nie ma (no chyba ze nie zauwazyłem jak go trawa lub pokrzywy poobcierały ), rura sterowa ma prawie 19cm - stan - igła
Jak dla mnie to chodzi pieknie, z checia bym go zostawił, do mojego kolejnego bajka.. ale nie mam w tym momencie gotówki, a ze kupiłem ramke taka troche bardziej wychudzona pod maratony to chciałem tez cos lekkiego na przód - mam okazje kupic Marzoka Marathon Race duuzo taniej niz kosztował w 2006 roku, ten amorek by mi bardziej pasował pod ta ramke, i skokiem i waga, prawie 0.5kg lzejszy....
Blacka bym sobie zostawił pod singla... i jesli go teraz nie sprzedam, to pewnie tak sie stanie
Odświeżam, bo znowu aktualne - cena 480zł, stan igła - jeżdzony od września do listopada (teraz leży w ciepełku) - jedyne uszkodzenie to rysa na naklejce, poza tym nic a nic
chmiel wrote:Szkoda, ze nie powietrze i nie V-ki.....
sprezynka ma lepsiejsza charakterystyke od powietrza, a powod tego, ze swiat stawia na powietrze jest spowodowane tym, ze powietrzny amorek mozna dopasowac do kazdej wagi bez zadnego kosztu.. no i lzejsiejszy.