U mnie praca siedząca nic nie zmienia, chocbym tylko leżał i jadł
Aaaa tam te nałogi, trzeba po prostu umiec korzystac z nich z głową, w końcu "wszystko jest dla ludzi".
Edit: ale weźcie mi wyjaśnijcie jak to jest, na stronie widzę, że trzeba miec minimum 50kg wagi, ja mam powyżej, ale w tym autobusiku mi doktor powiedziała, że faceci muszą minimum 60?
Hunter wrote:
Edit: ale weźcie mi wyjaśnijcie jak to jest, na stronie widzę, że trzeba miec minimum 50kg wagi, ja mam powyżej, ale w tym autobusiku mi doktor powiedziała, że faceci muszą minimum 60?
po prostu kobitki są bardziej krewkie od facetów ;P
ja się wolę nie pokazywać kobietom pobierającym krew-chyba zlały by mnie tą gumową rurką do ściskania łapy za głupie pomysły oddawania krwi przy mojej muszej wadze
ale spoko strz-jeszcze hmmm...no z 2-3 kg i dam im poznać smak mojej krwi bo minimum to 50kg,nie ? czy jeszcze trzeba wyglądać na porządnie zbudowanę osobę ?
spoko - 190cm mi nie grozi- tyle to ja mogłabym chyba na jakichś hormonach wyciagnąć albo za pomocą metod inkwizycyjnych więc będę walczyć o stabilne 50 z górką
leoheart wrote:Strz! znowu chcesz mnie pozbawić 450ml BRh+?
wiesz ze ja dla Ciebie zawsze ale tym razem jadę do Wwy, może tam będzie busik to przywiozę Ci czekoladę
super! no ale to nie dla mnie oddajesz przecie
a co do czekolady, to jak dobrze pojdzie, to i ja bede miala swoje - porownamy zdobycze i najwyzej sie wymienimy
jak ktos ma jescze chec, a za ciezki kuper, zeby zrobic to w Warszawie...
Dzień krwiodawstwa. W najbliższą sobotę 19 stycznia w stacji Caritas mieszczącej się przy parafii M. B. Częstochowskiej w Józefowie w godz. 8-13 akcja honorowego oddawania krwi. Na miejscu przed pobraniem krwi będzie badanie lekarskie. Trzeba mieć ukończone 18 lat i okazać dowód osobisty.