Teneryfa, marzec 2008

Wyjazdy planowane na najblizsze dni, zarowno te dalekie jak i bliskie.

Moderators: Creeping Death, Edi, chmiel, BartekJ

Post Reply
Giant Mike
Mam zdecydowanie za duzo czasu...

Teneryfa, marzec 2008

Post by Giant Mike »

Witajcie,

Plannja Team organizuje tygodniowy wyjazd treningowy do ciepłcyh krajów. Preferowany termin to tydzień przed Wielkanocą (15-22 marca lub 12-19).

W tym momencie plan wyjazdu to Teneryfa lub Majorka - z wskazaniem na Teneryfę ze względu na pewniejszą i bardziej stabilną pogodę oraz łatwijeszy przelot (bez przesiadek)

Czekamy na ofertę last-minute przelot+hotel. Wyżywienie we własnym zakresie. Lecimy z rowerami szosowymi. 7 dni na miejscu. Jeżeli oferta się nie trafi to znowu pojedzimy do Wisły.

Osoby poważnie zainteresowane proszę o kontakt - Hak, Arkadyj wystąp :)

W tym momencie oferty L-M na tą lokalizację są wyceniane poniżej 1000zł.

Pozdrawiam,
Michał Osuch
Plannja Racing Team || GG#: 130876
petarda
Nowy I Zielony
Nowy I Zielony

Post by petarda »

kupuję dziś szosę ;) tylko kto mi da wolne w sezonie...... :evil:
Arkadyj

Post by Arkadyj »

Michal brzmi super. Tak pi razy oko ile moze wyniesc calkowity koszt wyjazdu?? Dajcie znac gdy bedziecie mieli konkretna oferte.

Petarda - gratulacje, pochwal sie nabytkiem i zapraszamy na wspolna jazde gdzies w marcu :-)
Giant Mike

Post by Giant Mike »

Arkadyj wrote:Michal brzmi super. Tak pi razy oko ile moze wyniesc calkowity koszt wyjazdu?? Dajcie znac gdy bedziecie mieli konkretna oferte.

Petarda - gratulacje, pochwal sie nabytkiem i zapraszamy na wspolna jazde gdzies w marcu :-)
Hej.

do końca trudno powiedzieć.

Koszty przelot + hotel to ok 950 do 1500zł w pokoju 2os. Możliwe, że będzie tam już wliczone śniadanie - zależy od oferty. Dodatkowy koszt za przelot roweru to ok 200zł w obie strony. Do całości musisz oczywiście doliczyć żarcie, które raczej trzeba kupic na miejscu i samemu gotować.

Sprawdzamy jeszcze ofertę samego lotu czarterowego + hotel we własnym zakresie, ale wg. przewodników rezerwacja na miejscu się nie opłaca. Tutaj trzeba by doliczyć jeszcze transfer z lotniska itd.

Sądzę, że zabudżetowanie ok 2000zł jest rozsądnym maksimum w tym momencie. Zależy jakie będą oferty LM w marcu.

Michał
petarda
Nowy I Zielony
Nowy I Zielony

Post by petarda »

Arkadyj wrote:Petarda - gratulacje, pochwal sie nabytkiem i zapraszamy na wspolna jazde gdzies w marcu :-)
dzięki ;)
nowy nabytek to Giant SCR C4. Na pierwsze jazdy zabieram go już w ten weekend - zakładając, że znajdę jakieś nieposolone asfalty ;)

pozdrawiam,
anka
Giant Mike

Post by Giant Mike »

Z Teneryfy zrobiła się Hiszpania.

Lecimy z Warszawy do Malagi, nocujemy w Marbelli. Wylot 15go, powrót 22go marca wieczorem.

Przelot kosztuje ok. 650zł, kwatera ok. 150 euro. Jedyny problem jest taki, że w samolocie nie ma już więcej miejsc na rowery. Nasze 3 lecą jako 2. Przelot roweru w obie strony to + ok. 200zł.

Apartament jest na 4 osoby, więc 1 miejsce jest wolne - przy 4 osobach jest mniejsza cena na osobę. Miejsca w samolocie nadal są.

Do ceny calości dochodzi jedzenie na miejscu oraz podział kosztów wynajęcia samochodu na miejscu (lub innego transporty lotnisko - hotel).

W sprawie roweru można albo negocjować z Norwegian albo znaleść wypożyczalnię na miejscu i coś zabookować.

Michał
Arkadyj

Post by Arkadyj »

Ja odpadam, wole kupic nowy obiektyw :-) Mam nadzieje, ze w tym czasie beda u nas dobre warunki do jazdy. Bawcie sie dobrze.
Post Reply