jednak trenażer...
Moderators: Creeping Death, Edi, chmiel
jednak trenażer...
Tylko jaki?
Ma ktoś jakies info o tym: http://www.formicki.webd.pl/catalog/pro ... ucts_id=44
Co byscie poradzili, tak do 600zeta...
Ma ktoś jakies info o tym: http://www.formicki.webd.pl/catalog/pro ... ucts_id=44
MTB + /\/\/\/\/\ = 

- Giant Mike
- Mam zdecydowanie za duzo czasu...
Re: jednak trenażer...
Ja mam Tacx'a z metalową rolką i oporem magnetycznym. Nie jest to wypas, ale spełnia swoją rolę i da się swoje wypocić. Nie jest jakoś przesadnie głośny. Teraz w bloku stawiam go na poczwórnej warstwie folii bąbelkowej. Choć i tak największe znaczenie w przypadku hałasu ma opona. Nie wiem czy rolka żelowa jest warta dodatkowych pieniędzy.carloz wrote:Tylko jaki?
Michał
Plannja Racing Team || GG#: 130876
bede jezdzil w terenie, znaczy sie po szosie kiedy bedzie tylko można, zimno nie jest mi straszne, deszcz też - ale jak jest slisko tak jak dzisaj rano, to na rower wsiade, ale tylko w lesie.. a do wawy trza bylo dziisaj samochodem pojechac... wrocilem, to juz zapozno bylo na rowerowanie, a tak bym siadł na trenazer film obejrzał i trening zaliczył
A no poważnie, mam nadzieje ze jak wszystkie Ogry
Ty Arkady tez sie nie obijasz.... Tego złomu troche ze mna przerzucasz...
A no poważnie, mam nadzieje ze jak wszystkie Ogry

Ty Arkady tez sie nie obijasz.... Tego złomu troche ze mna przerzucasz...
MTB + /\/\/\/\/\ = 

nie rozumiem. zimno i wilgoc ci nie straszne a na 2 ostatnie dni narzekarz. ja zrobilem 120 km i no coz...wylewne mam uczucia. a co do hartu to arek ma racje - gorzej byc juz nie moze wiec looz. btw technikie mozna bylo se pocwiczyc (tylko 1 gleba miedzy okrzei a turystyczna na wylodzonych wadolach ze stojakiem od behema zreszta w reku - stojak i moja dupa cale!
)

Wiem, jego bład.. ale w regulaminie jest:
16.3. Ogół umownych warunków obowiązujących pomiędzy Kupującym i Sprzedającym w odniesieniu do przedmiotu danej aukcji określa, na piśmie lub w inny sposób, strona sprzedająca. Obowiązkiem Sprzedającego, a nie Allegro, jest powiadomienie o tych warunkach Użytkowników składających oferty kupna.
on to okreslił w aukcji, ja nie chce kuriera, wystarczy mi wysyłka poczta za 6,5 zł
16.3. Ogół umownych warunków obowiązujących pomiędzy Kupującym i Sprzedającym w odniesieniu do przedmiotu danej aukcji określa, na piśmie lub w inny sposób, strona sprzedająca. Obowiązkiem Sprzedającego, a nie Allegro, jest powiadomienie o tych warunkach Użytkowników składających oferty kupna.
on to okreslił w aukcji, ja nie chce kuriera, wystarczy mi wysyłka poczta za 6,5 zł

MTB + /\/\/\/\/\ = 

Re: jednak trenażer...
Powtarzam za Carlozem:
?carloz wrote:Co byscie poradzili, tak do 600zeta...
Do 600zl moge polecic tacxa speedmatica ktorego uzywam od pazdziernika. W airbike'u kosztuje 530zl. Posiada manetke do regulacji oporu (10 stopniowa), a opor jest wystarczajacy nawet do treningow silowych. Stoi stabilnie, nie buja sie, wiadomo troche halasuje ale z tego co rozmawialem w sklepie to zelowa rolka zbyt wiele nie daje dlatego nie kupilem drozszego siriusa ktory poza zelowa rolka ma tylko inna rame ktora ladniej wyglada. Na razie zadnych wad nie stwierdzilem.