Otwocka Liga MTB
Moderators: Creeping Death, Edi, chmiel, BartekJ
Z Arkiem robilismy rowery, robilismy i nie zrobilismy :/ pojechał o 10, wtedy ja sie wziałem za swojego bajka, co by przerzutke zrobic.. a tu dupa nie ma kołka od pprzerzutki ( w jabłonnej zgubiłem jedno, a teraz w domu drugie - pieknie...)
I takim sposobem jestem jutro uziemiony, wpadne tylko na mase na szosie
Arek tez tylko na masie sie pojawi....
A tak chciałem pojezdzic... szkoda.. i tak miało byc ful ludzi i nikt nie został - sorry Vigil, odbijemy na harpie
I takim sposobem jestem jutro uziemiony, wpadne tylko na mase na szosie
Arek tez tylko na masie sie pojawi....
A tak chciałem pojezdzic... szkoda.. i tak miało byc ful ludzi i nikt nie został - sorry Vigil, odbijemy na harpie

MTB + /\/\/\/\/\ = 

a szkoda, bo pogoda byla fajna, 60 km w terenie wyszlo, potowarzyszylem Piotrkowi i Darkowi rozwieszajacym oznaczenia jutrzejszego maratonu a potem przejechalem trasa. Pierwsza polowa przez Gory Ponurzyckie do Czarciego Dolu - bardzo ciekawa (jak zwykle) i bardzo duzo podjazdow. Druga polowa - szybka, m in po plaskich szutrach - do nadrobienia zaleglosci i strat z 1 czesci. Razem 15 km a beda 3 petle. Ciekawe taktycznie zadanie - warto sprobowac 

Coś skrobnę jak uporządkuję zdjęcia. A było superEdi wrote:Haku, jak już wrócisz, to napisz jak byłohak wrote:Niestety tym razem nie mogę - L'Eroica![]()
.

Na razie oczywiście jedziemy w niedzielę do Woli Duckiej - toż to ostatni maraton w tym sezonie. Proponuję zebrać się w parq o 0930 i pojechać tam całą bandą.

- Giant Mike
- Mam zdecydowanie za duzo czasu...
I czy da rade przejechać tylko z blatu ?? Poważne pytanie - nie mam średniej koronki i przedniej przerzutki więc kombinuje założyć z przodu tylko blat w miejsce środkowejArkadyj wrote:Potwierdzam swoja obecnosc w parku.
Czy ktos moze wie czego spodziewac sie po trasie maratonu? Jaka zwykle maja dlugosc??

Dawno się już nie ścigalem i trochę tęskno się zrobiło.
Michal
Plannja Racing Team || GG#: 130876
Ja jechałem z blatu warszawe z mazovii - bez przedniej przerzutki, bedziesz gubił łancuch na kazdych nierownosciach jak tylko przestaniesz pedałowac... musiałbys miec napinacz, bo tylna przerzurka nie napnie wystarczajaco...
opcje sa dwie:
albo cisniesz cały czas w pedały, nawet na zjazdach - pedałujesz i hamujesz - 2w1
albo zakładasz jaka kolwiek przednia przerzutke i ustawiasz ja w odpowiedniej pozycji - łancuch juz nie zleci
opcje sa dwie:
albo cisniesz cały czas w pedały, nawet na zjazdach - pedałujesz i hamujesz - 2w1
albo zakładasz jaka kolwiek przednia przerzutke i ustawiasz ja w odpowiedniej pozycji - łancuch juz nie zleci
MTB + /\/\/\/\/\ = 

- Giant Mike
- Mam zdecydowanie za duzo czasu...
Ale dlaczego ? Wydawało mi się, że łańcuch z przodu nie opiera się w żaden sposób o przednią przerzutkę - no chyba, że jest mocno po skosie ??carloz wrote:Ja jechałem z blatu warszawe z mazovii - bez przedniej przerzutki, bedziesz gubił łancuch na kazdych nierownosciach jak tylko przestaniesz pedałowac... musiałbys miec napinacz, bo tylna przerzurka nie napnie wystarczajaco...
opcje sa dwie:
Michał
Plannja Racing Team || GG#: 130876