czy ktos z okolic sie wybiera? ja jeszcze nie wiem ale jak wiadomo cygan dal sobie noge odrabac wiec moze by tak sie wyrwac? na razie jest 50 zgloszen na rower a do rajdu 31 dni!
Wybieram się na TM. A w zasadzie, to jeszcze nie jestem pewny, bo właśnie na forum Harpagana podali informację o przesunięciu terminu na 28-29.10.2007. Wszystko przez wybory do cyrku. Nowy termin trochę mi się gryzie z pracą, ale mam nadzieję, że uda się coś wymyślić.
a coby ktos nie pomyslal, ze termin zmienia sie po to aby potencjalni uczestnicy mogli postawic gdzies krzyzyk. Po prostu przez wybory zajeta bedzie szkola, ktora ma byc baza rajdu. ot, co. ja wchodze mimo zmiany terminu.
Już się zarejestrowałem. Kasa poszła i pewnie niedługo wpiszą mnie na listę startową.
Podróż blachosmrodem Wszystko wskazuje na to, że wyjadę z Otwocka w piątek rano. Powrót w niedzielę wieczorem.
Jaki kupiłeś i gdzie? Od kilku dni biegam po sklepach rowerowych i turystycznych i nigdzie nie mają. Zanim kupię wysyłkowo, myślałem, że uda się coś w zwykłym sklepie znaleźć.
Ponieważ nie mam czasu na bieganie po sklepach, a na prawie wszystkich forach ludziska piszą, że wcześniej czy później kupi się Miry to poszedłem na skróty i zrobiłem to od razu - pozyskałem Pro Bike 11WR w http://www.sx-sport.istore.pl/ Można jeszcze w napieraju.
No niestety. Jak się nie ma czasu na bieganie i majsterkowanie to trzeba bulić
Tak na prawdę to ktoś kto potrafi coś wystrugać z aluminium i plastiku i wie jak użyć gwintownika to powinien zmajstrować takie "cudo" w jedno popołudnie przy kosztach materiałów na poziomie kilkudziesięciu złociszy. Ale może się mylę
Jakby się znalazł jakiś OGR'owy "majsterklepka" to służę wzorem do naśladowania i poprawienia
raczej omowmy je po poludniu bo ja o 13 w starej wsi startuje w mtbo a hak to nie wiem bo niby tez mial terminowac w orientalistyce. Wiec omowmy sie np od 16 tej w dol w parku lub knajpie. ja chce jechac w piatek po poludniu. moge swoim wozem. jak ktos ma dobra rynne na dach to moge wziac nawet 3 osoby. spac - raczej w szkole bo piechurzy opuszcza baze i bedzie co najwyzej 160 rowerzystow