Vista

O wszystkim i niczym.

Moderators: Creeping Death, Edi, chmiel

Post Reply
leoheart
Miły Gość

Vista

Post by leoheart »

czy ktos zna się na Viście?
proszę o pomoc w następującej sprawie,
usunąłem za pomocą "usuń program" sterowniki modemu adsl typ ZTE wgrane z płyty neostrady i próbowałem zainstalować aktualny sterownik do tego modemu współpracujący z vistą,niestety pokazuje sie komunikat ze odinstalowanie nie zostało zakończone w związku z tym należy zrestartować i sprobować ponownie ale to bezskuteczne
ponoć chodzi wpisy w rejestrze które trzeba usunąć
program "Free registry cleaner" którego użyłem sobie z tym nie poradził,przywracanie systemu tez nie,to sposoby które podpowiedzieli mi w pomocy technicznej neostrady

czy jest jakiś inny program który skutecznie usunąłby ślady po tamtej instalacji sterownika albo jak to zrobić ręcznie?
proszę o w miarę proste wyjaśnienie bo poruszanie sie w rejestrze jest dla mnie jak stąpanie po polu minowym :-)
soldier of love
www.republika.pl/leoheart

Image
Arkadyj
Mam zdecydowanie za duzo czasu...
Mam zdecydowanie za duzo czasu...

Post by Arkadyj »

W windows 2000 i xp masz tak

Wejdz do rejestru, nastepnie HKEY_LOCAL_MACHINE -> SOFTWARE -> MICROSOFT -> WINDOWS -> CurrentVersion-> Uninstall

Rozwin to co uzyskasz i klikajac na kazdej galezi oraz czytajac np pole DisplayName lub InstallLocation dojdziesz co to za program. Usun galaz ktora odpowiada temu co chcesz wywalic.
Post Reply