www.otwock-ligamtb.com

Czasem kazdy ma zly dzien...

Moderators: Creeping Death, Edi, chmiel

Post Reply
cube

www.otwock-ligamtb.com

Post by cube »

2 wrzesnia na meranie byl xc otwockiej ligi mtb (cus w ten desen). jezdzac tam sobie pod wieczor zobaczylem straszny syf zostawiony na "trasie". tasmy i niebieskie znaki ze strzalkami... smietnik jakich malo. wchodzac na ichniejsza strone z zamiarem obsmarowania ich, z bolem stwierdzilem ze brak tam czegos takiego jak komentarze. moze tutaj zaglada ktorys z tych pseudo oragnizatorow? rodzice nie nauczyli ze po sobie sie sprzata? SZCZEGOLNIE W LESIE?
Giant Mike
Mam zdecydowanie za duzo czasu...

Re: www.otwock-ligamtb.com

Post by Giant Mike »

cube wrote:2 wrzesnia na meranie byl xc otwockiej ligi mtb (cus w ten desen). jezdzac tam sobie pod wieczor zobaczylem straszny syf zostawiony na "trasie". tasmy i niebieskie znaki ze strzalkami... smietnik jakich malo. wchodzac na ichniejsza strone z zamiarem obsmarowania ich, z bolem stwierdzilem ze brak tam czegos takiego jak komentarze. moze tutaj zaglada ktorys z tych pseudo oragnizatorow? rodzice nie nauczyli ze po sobie sie sprzata? SZCZEGOLNIE W LESIE?
Daj orgowi ze 24h na posprzątanie - nie da się wszystkiego zrobić jednego dnia, szczególnie jak zawody końcą się o godzinie 19

Michał
Plannja Racing Team || GG#: 130876
Arkadyj

Post by Arkadyj »

Bylem w poniedzialek na trasie i nie zauwazylem zadnych smieci. Co prawda nie przejechalem calego dystansu trasy ale do momentu gdy szlag trafil lancuch bylo wszystko ok.
vigil

Post by vigil »

a co nie miales skuwacza do lancucha? :lol:
a jesli chodzi o syf w okolicy meranu to zawsze jest go tam pelno niestety, trzeba by tam zrobic sprzatanie swiata
Post Reply