Muszę się poskarżyć bo się kurwa zdenerwowałem. Polska to nadal "świetny" kraj a mentalność wielu jej mieszkańców jest super.....
A sprawa wygląda tak: znalazłem sobie autko, umówiłem się u faceta który je psrzedawał na niedzielę. No i właśnie godzinkę temu do niego zadzwoniłem żeby dokładnie się dogadać i... szlag mnie trafił. Jutro rano jedzie do Olsztyna - sprzedana.
Jednak polakom nadal brakuje sporo, oj sporo do niemieckich handlarzy. Tamci są chociaż honorowi i nie puszczą autka komu innemu....
Coś mi sie zdaje, że rozniesiemy Unię... Nie wiedzieli co robią przyjmukjąc nas:)
A może ktoś się trudni ściąganiem samochodzików? Jestem zainteresowany
ale się wk.....
Moderators: Creeping Death, Edi, chmiel
biznes is biznes
kto pierwszy ten lepszy
i tak dalej... ;)
tez bym sprzedal jak by byl pewny kupiec niz czekal do niedzieli na kogos kto byc moze sie zdecyduje... :)
ale ja to zimny kapitalista jak to chmiel gada ;>
kto pierwszy ten lepszy
i tak dalej... ;)
tez bym sprzedal jak by byl pewny kupiec niz czekal do niedzieli na kogos kto byc moze sie zdecyduje... :)
ale ja to zimny kapitalista jak to chmiel gada ;>
Niezly sen...: http://www.a-trip.com/tracks/view/63930
Problem w tym że zdecydowany byłęm. Bo coś niezłego się trafiło... No ale fakt, ktoś się zdecydował nawet nie przyjezdżając po nią i wcale więcej nie zapłącił...
Handel....
Ale w krytycznych momentach człowieka ponosi ;>
Może to i dobrze że nie kupie teraz nic to jeszcze dłużej rowerkiem jeździć będę
No nie, dobra, z tego nie zrezygnuję. Pedały (rowerowe żeby nie było) trzeba gnębić wciąż
Handel....
Ale w krytycznych momentach człowieka ponosi ;>
Może to i dobrze że nie kupie teraz nic to jeszcze dłużej rowerkiem jeździć będę

No nie, dobra, z tego nie zrezygnuję. Pedały (rowerowe żeby nie było) trzeba gnębić wciąż

ej nie no, to chyba normalne ze puscisz pierwszemu klientowi... ja juz pare razy sie przejechalem na takim wybrzydzaniu kogos kto niby mial kupic a mu sie odwidzialo. zawsze bede wykorzystywac okazje do sprzedania wczesniej. no chyba ze jestesmy na 100% umowieni. wtedy ok.
Niezly sen...: http://www.a-trip.com/tracks/view/63930