poszukuję: kółka do przrzutki 9 rzędowa kaseta -XT ale pewno pasują niższe 9-tki, zębatki do korb Mega 9 - najlepiej środkową 32 zęby, sztyca amortyzowana cane creek thud buster - w dobrej cenie
Wiem, że to raczej abstrakcje znależć taki towar, ale ogłosić można!
a to zdaje się mam dostęp do takowego, ale korby do niego właśnie rozkręciłem bo potrzebowałem wspomnianych na wstępie zębatek, zapytam o długość etc cena ok 100 ale podpytam, wkład podobno pancer na max.
cytuje: "Octane pod shimano 113 mm" ale mogłem coś pomerdać - najlepiej zapytać u niego bo ma parę gratów a i sciągnąć może trochę taniej, ogólnie podobno w hurtowniach z częściami bryndza bo sezon, zresztą żeby zreanimować swoje korby mega 9- 44,32,22 na kwadrat musieliśmy zrobić odzysk zębatki z korb na wielowpust (dlatego szukam bo inaczej bulę 2 paki!!!). Chyba trza będzie do berlina po części jechać?
Aha koleś to TOMEK - 0 501 020 887
potrzebować!!!:
1/ mostek lekki, tani i krótki do xc - 80-85 mm - wznos 0 st ale to mniej ważne, bo skurczyłem się i nie sięgam do kierownicy. Może kto widział w jakimś sklepie w okolicy?
2/sakwę boczną nie-za-dużą na bagażnik z PCV - bo lato i plecy pod plecakiem się pocą! ktoś wie gdzie kupić?