Oddam bezrekawnik z windstopera
Moderators: Creeping Death, Edi, chmiel
- Arkadyj
- Mam zdecydowanie za duzo czasu...
Oddam bezrekawnik z windstopera
Witajcie, mam do oddania bezrekawnik. Z przodu wykonany jest z materiału chroniącego przed wiatrem, z tylu siateczka ulatiwajaca odprowadzanie wilgoci. Co do rozmiaru jest to L-ka. Na moje 187cm wzrostu jest za mala, behem uwaza ze na niego jest dobra wiec sadze ze na kogos kto ma okolo 180 moze byc ok. Oddam za darmo, gdyz juz nie mam gdzie trzymac rowerowych ciuchow. Gdyby szczesliwego odbiorce to interesowalo to pije warke strong 

- Attachments
-
- IMG_0223-1.jpg (105.44 KiB) Viewed 3084 times
- dzidek
chyba razem z rowerem
a mam 170cm i watpie zebym jakos wygladal w bezrekawniku na goscia 180... pozatym ja jestem szczyply i nigdy nic dla mnie nie jest dobre....
taki to pech..
chociaz tak zeby zobaczyc to moge wpasc do ciebie
niestety moge dopiero po swietach ale napisz mi na priva kiedy i gdzie

a mam 170cm i watpie zebym jakos wygladal w bezrekawniku na goscia 180... pozatym ja jestem szczyply i nigdy nic dla mnie nie jest dobre....

taki to pech..
chociaz tak zeby zobaczyc to moge wpasc do ciebie

niestety moge dopiero po swietach ale napisz mi na priva kiedy i gdzie

gg: 6607845
- Arkadyj
Na pewno bede jutro o 10 z Otwock team,co prawda nie jade z nimi ale na miejscu zbiorki bede. Ewentualnie sobota wieczor (22 godzina) lub pierwszy dzien swiat. Adres dla chetnych dam na priva.
Dzidek nie lam sie, ubranie rowerowe szczegolnie bluzy nigdy nie jest za dlugie. Przymierzysz i najwyzej olejesz.
Dzidek nie lam sie, ubranie rowerowe szczegolnie bluzy nigdy nie jest za dlugie. Przymierzysz i najwyzej olejesz.
- Giant Mike
To ja też jutro zobacze - kto pierwszy ten lepszy. A z przejażdzki nie rezygnujArkadyj wrote:Na pewno bede jutro o 10 z Otwock team,co prawda nie jade z nimi ale na miejscu zbiorki bede. Ewentualnie sobota wieczor (22 godzina) lub pierwszy dzien swiat. Adres dla chetnych dam na priva.

Michał
Plannja Racing Team || GG#: 130876
- Creeping Death
- NApierdalator
- Creeping Death
- NApierdalator