![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
Siłownia - jakie znacie/polecacie?
Moderators: Creeping Death, Edi, chmiel
masz nieaktualne informacje,w tym roku wymieniono okna,ja korzystałemkomarr wrote: W tkkf śmierdzi ale śmierdzi tak samo jak na każdej siłowni, sprzęt starszy troszkę niż na radosnej(mogę się mylić bo sprawdzałem jakiś czas temu) Najlepszy instruktor w okolicy Leszek Bylinka... jest prysznic ale nikt z niego nie korzysta![]()
a teraz wady, w zimie podobno "piździ" okropnie!!!,

dlatego trzeba byc ranokomarr wrote: poza tym ludzie to głównie "młodzież
" z okolic Reymonta itd... Podobno ciężko przyzwyczaić się do "tamtejszej" atmosfery.

TYLKO TKKF
Polecam TKKF
Ostatnio wymienili okna (więc już nie piździ), odmalowano wnętrze, siłka zajefajna... A no i oczywiście polecam instruktora:) (prawdziwy profesjonalista) Lechu najlepszy w całym naszym powiecie i wojewódźtwie (tak trzymać!!)
no i przede wszytskim dobra cena
Ostatnio wymienili okna (więc już nie piździ), odmalowano wnętrze, siłka zajefajna... A no i oczywiście polecam instruktora:) (prawdziwy profesjonalista) Lechu najlepszy w całym naszym powiecie i wojewódźtwie (tak trzymać!!)
no i przede wszytskim dobra cena
- Giant Mike
- Mam zdecydowanie za duzo czasu...
to ja wracam do tematu - jakies kolejne typy się pojawiły ??
Nie ukrywam, że mam wybór albo Warszawka wcześnie rano (07AM), albo Warszawka lub po drodze do domu wieczorem. W najgorszym wypadku skończy się Gymnasionem bo mam tam jakąś zniżkę.
Michał
btw. dwa razy w tygodniu chodzę na basen na 07 rano na Warszawiankę - wyjeżdzam z Otwocka przed 06:30 samochodem. szukam chętnego motywatora do współuczestnictwa
Nie ukrywam, że mam wybór albo Warszawka wcześnie rano (07AM), albo Warszawka lub po drodze do domu wieczorem. W najgorszym wypadku skończy się Gymnasionem bo mam tam jakąś zniżkę.
Michał
btw. dwa razy w tygodniu chodzę na basen na 07 rano na Warszawiankę - wyjeżdzam z Otwocka przed 06:30 samochodem. szukam chętnego motywatora do współuczestnictwa

Plannja Racing Team || GG#: 130876