Czy to prawda ? ;)
Moderators: Creeping Death, Edi, chmiel
Czy to prawda ? ;)
Po wczorajszej burzy chyba wszystkim kompy popaliło. Tak pusto na tym forum....
...bo gdzie się ten kosmos kończy ?! Bo stół się, kurna, kończy tu !
no nie wiem, ja twardo film ogladałem na kompie, miałem tylko jeden samoczynnny restart kompa, póxniej jak tylko przestało padac poszedłem do parku ogladać błyskawice, żałuje że aparatu nie mam :/, było pięknie, jak kilka błyskawic na raz rozgałeziało sie po całym niebie, przypominając pekającą szybę, lub jakąś sieć pająka.. 

a miałes się uczyć :p
ja jak wróciłem z roweru to komp nie działał inie reagował na włącznik. dopiero po wyjęciu i ponownym włożeniu kabla głownego zasilania zadziałało, poza tym strat nie ma.
jak wrócę do domu to wrzucę jedną fotkę ustrzeloną wczoraj, niestety jak się dorwałem do aparatu to już było po najlepszym
ja jak wróciłem z roweru to komp nie działał inie reagował na włącznik. dopiero po wyjęciu i ponownym włożeniu kabla głownego zasilania zadziałało, poza tym strat nie ma.
jak wrócę do domu to wrzucę jedną fotkę ustrzeloną wczoraj, niestety jak się dorwałem do aparatu to już było po najlepszym
yorek - człowiek z wielkim...marzeniem
U mnie padło video, zapomniałem, że antena najpierw wchodzi w video a pożniej w tv. Głupio się czułem gdy usłyszałem w mieszkaniu serię trzasków wyładowania. Jedną kolumienkę też trafiło, stała na odtwarzaczu. Jak nietrudno się domyślić te wyładowania mnie nie zabiły ale filmów z kaset już nie pooglądam. 

Fajny był widok na nadchodzącą burzę, a także na okolice w jej trakcie z 4 (ostatniego) piętra w bloku na pewnym otwockim osiedlu
. Najlepszy efekt, kiedy piorun w dach walnął
. Po przejściu burzy przez Otwock, fajne widzoczki można było zaobserwować patrząc mniej więcej na północny-wschód. W nocy też w tamtych okolicach niezłe efekty świetlne dało się obserwować, ale dziwne wrażenie to robiło, bo żadnych odłosów burzy nie było słychać.
Fakt, późno w nocy, kiedy wszystkie ulice już właściwie wyschły, na Samorządowej utrzymywała się się nadal kałuża o wymiarach mniej więcej: 15-20cm głębokości, 5m szerokości i jakieś 150m długości.

Fakt, późno w nocy, kiedy wszystkie ulice już właściwie wyschły, na Samorządowej utrzymywała się się nadal kałuża o wymiarach mniej więcej: 15-20cm głębokości, 5m szerokości i jakieś 150m długości.
cookie monster
lol, to w jakim ty otwocku mieszkasz, jak jechałem rano autobkiem to większość ulic była mokra. ja żałuję, że aparatu nie miałem ze sobą na rowerze, bo to co widzieliśmy z Hakiem było godne uwiecznienia. potem jak już się uspokoiło z okna strzeliłem te 2 foty:Edi wrote:Fakt, późno w nocy, kiedy wszystkie ulice już właściwie wyschły
- Attachments
-
- IMG_4473_resize.jpg (122.71 KiB) Viewed 2639 times
-
- IMG_4483_resize.jpg (112.71 KiB) Viewed 2638 times
yorek - człowiek z wielkim...marzeniem
Trasa: Osiedle Tysiąclecia (ulica Warszawska) - ulica Wypoczynkowa (Wólka Mlądzka), godzina 1 w nocy. Poza tą kałużą na Samorządowej z pozostałych ulic zdążyło wszystko odparować. Jechałem dosyć szybkim tempem i koszulkę miałem suchą (przynajmniej w tym sensie, że spod kół nie woda nie leciałayorek wrote:lol, to w jakim ty otwocku mieszkasz, jak jechałem rano autobkiem to większość ulic była mokra.

cookie monster