Siłownia - jakie znacie/polecacie?
Moderators: Creeping Death, Edi, chmiel
- Jacq
- Mam zdecydowanie za duzo czasu...
Siłownia - jakie znacie/polecacie?
Witam,
Planuje zapisać się na siłownię.
W sumie to lekarz mi zalecił... ale do rzeczy:
poszukuję jakiejś sprawdzonej siłowni w okolicy,
a najlepiej w Józefowie (mam zamiar z moją kobitką chodzić).
Wiem że jest jedna w Falenicy (TKKF) - za daleko
Widziałem w Józefowie na 3-maja - niby ok, ale nie ma trenera
Otwock - Radosna - znam, chodziłem i uważam że jest o połowę za mała
Co byście polecili poza powyższymi??
Pozdrawiam
Planuje zapisać się na siłownię.
W sumie to lekarz mi zalecił... ale do rzeczy:
poszukuję jakiejś sprawdzonej siłowni w okolicy,
a najlepiej w Józefowie (mam zamiar z moją kobitką chodzić).
Wiem że jest jedna w Falenicy (TKKF) - za daleko
Widziałem w Józefowie na 3-maja - niby ok, ale nie ma trenera
Otwock - Radosna - znam, chodziłem i uważam że jest o połowę za mała
Co byście polecili poza powyższymi??
Pozdrawiam
można się dogadać z Prezesem w OKSie i wcale wiele nie kosztuje tzn. nie kosztowało 2 lata temu. Sprzet nie jest może typowy jak na siłkę ale dla nie lubiących wolnych ciężarków jest jakiś prosty atlasik
Dbajmy by drzewa rosły jak najdłużej, bo kiedyś zrobią z nich dla Nas trumny
"Cichy potok - budzi się, Orzeł straż swą zaczyna
Taka cisza - taniec barw, Nad uśpioną doliną "
http://picasaweb.google.pl/darekab/
"Cichy potok - budzi się, Orzeł straż swą zaczyna
Taka cisza - taniec barw, Nad uśpioną doliną "
http://picasaweb.google.pl/darekab/
a byłeś tam ostatnio?:Pyorek wrote:nadawajcie co dobrego w otwocku bo ja tez czuję potrzebę poćwiczenia bicepsa. tkkf odpada bo tam zawsze kupa bydła i śmierdzi
cóz wieczorem rzeczywiscie sporo otwockich pakersów
ale rano spoko,mozna dogadac sie z Lechem i chodzic latem od 7 przed pracą,wiem bo sprawdzałem,mało ludzi,spokój a siłownia niedawno przeszła gruntowny remont
mozna poprosić Lecha o jakiś plan treningowy i zapytac o każde ćwiczenie albo ćwiczyc samemu,opłata miesięczna 50pln i wstęp bez ograniczeń, chyba nic sie nie zmieniło
na Radosną chodziłem, jeśli masz czas rano albo ok 15ej 16ej to spoko jest, później robi się tłocznie. Ludzie tam chodzą stali, normalni i jest ok. Sprzęt jest dobry i wystarczający. Prysznic gratis.
W tkkf śmierdzi ale śmierdzi tak samo jak na każdej siłowni, sprzęt starszy troszkę niż na radosnej(mogę się mylić bo sprawdzałem jakiś czas temu) Najlepszy instruktor w okolicy Leszek Bylinka... jest prysznic ale nikt z niego nie korzysta
a teraz wady, w zimie podobno "piździ" okropnie!!!, poza tym ludzie to głównie "
młodzież
" z okolic Reymonta itd... Podobno ciężko przyzwyczaić się do "tamtejszej" atmosfery.
OKS to siłownia typowo dla ciężarowców...
reszty nie znam.
W tkkf śmierdzi ale śmierdzi tak samo jak na każdej siłowni, sprzęt starszy troszkę niż na radosnej(mogę się mylić bo sprawdzałem jakiś czas temu) Najlepszy instruktor w okolicy Leszek Bylinka... jest prysznic ale nikt z niego nie korzysta

a teraz wady, w zimie podobno "piździ" okropnie!!!, poza tym ludzie to głównie "

OKS to siłownia typowo dla ciężarowców...
reszty nie znam.
oeesu dzołks mi sie nie udał - no proste przeciez, ze skumalam wszystko od razuyorek wrote: chyba masz problem z interpretacją :> na szczęście edi zrozumiał.
![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
Jacq - bez stresu.. Delfin Wellness na Wale <--- nie znam miejsca, także pyrgnij sie sam obadac.
Koło Przyjaciół OGR - KPO "Śprychy"