Sygnatura Huntera
Moderators: Creeping Death, Edi, chmiel
wiecie co? miałem ten temat olać i po prostu się tu nie odzywać, ale jak już wszedłem i przeczytałem to Wam coś powiem. naprawdę robicie z igły widły. zamiast prośby do Huntera - weź stary to zdejmij, bo godzi to w moje uczucia zrobił się z tego wielki najazd na wolność słowa itp itd. imho Huntera sprawa co wrzuca on w swój podpis. jeżeli komuś się to nie podoba to może to wyrazić, bo jest to wolność słowa (tak jak obowiązuje ona przy wrzuceniu przez Huntera tego gifa). Można przecież jakoś to wyargumentować. A robienie z tej całej sprawy afery na taką skalę i mieszanie do tego polityki i podstawowych praw człowieka to według mnie ogromny przerost formy nad treścią. po co to?
Szczerze mówiąc to jak patrzę na tego rodzaju dysputy to nie dziwię się, że Polacy zawsze tak dostawali w dupę - i niestety chyba jednak będą dostawać...
PS. a mi przeszkadzało to, że podpis był za duży fizycznie i często przez to przewijałem posty Huntera co mu nie wyszło na dobre. no ale to moja sprawa, mój wybór. Ludzie, trochę dystansu, bo wszyscy powariujemy.
Szczerze mówiąc to jak patrzę na tego rodzaju dysputy to nie dziwię się, że Polacy zawsze tak dostawali w dupę - i niestety chyba jednak będą dostawać...
PS. a mi przeszkadzało to, że podpis był za duży fizycznie i często przez to przewijałem posty Huntera co mu nie wyszło na dobre. no ale to moja sprawa, mój wybór. Ludzie, trochę dystansu, bo wszyscy powariujemy.
I co tu napisać? Nie wiem :/
i to jest właśnie twoje zrozumienie sprawy. wolnością nazywam to, że mógł to wrzucić i trzymać w podpisie ile mu się podoba, to jest wolność.Spider wrote:To co pokazał Hunter nazywasz wolnoscią?...![]()
![]()
powiedzialeś mu to?PS. a mi przeszkadzało to, że podpis był za duży fizycznie
yorek - człowiek z wielkim...marzeniem
hm rzeczywiście wytoczone zostały cięzkie działa,chyba zbyt cięzkie jak na wage tej sprawy
w pierwszym poscie poprosiłem Huntera o zmianę bo prawde mówiąc juz nie wytrzymałem,oglądałem to zbyt długo i niestety nie udało mi sie zastosowac rady Strz i ta prośba wywołała lawinę
mysle że ta sygnaturka nie bardzo pasowała do ogólnego poziomu tego forum i była raczej wyrazem złego smaku,pomijam oczywiście wątek "bluzgi" który nie bardzo mi sie podoba dlatego tam...nie zaglądam ale rozumiem ze musi istnieć żeby było gdzie odreagowac-tam zresztą było dobre miejsce dla tego gifa
na marginesie tego wszystkiego jedna rzecz mnie nieco dziwi ale chyba jestem old fashioned
-głownymi oponentami w tej dyskusji byli Yorek i Spider,na tyle zacietrzewionymi w dyskusji że obawiałem sie co to bedzie gdy sie spotkaja w realu i cóz?spotkałem ich wczoraj w parku,toz to najlepsi kumple pod słoncem
czy to oznacza ze w wirtualnym świecie mozna wszystko?
w pierwszym poscie poprosiłem Huntera o zmianę bo prawde mówiąc juz nie wytrzymałem,oglądałem to zbyt długo i niestety nie udało mi sie zastosowac rady Strz i ta prośba wywołała lawinę
mysle że ta sygnaturka nie bardzo pasowała do ogólnego poziomu tego forum i była raczej wyrazem złego smaku,pomijam oczywiście wątek "bluzgi" który nie bardzo mi sie podoba dlatego tam...nie zaglądam ale rozumiem ze musi istnieć żeby było gdzie odreagowac-tam zresztą było dobre miejsce dla tego gifa
na marginesie tego wszystkiego jedna rzecz mnie nieco dziwi ale chyba jestem old fashioned
-głownymi oponentami w tej dyskusji byli Yorek i Spider,na tyle zacietrzewionymi w dyskusji że obawiałem sie co to bedzie gdy sie spotkaja w realu i cóz?spotkałem ich wczoraj w parku,toz to najlepsi kumple pod słoncem

czy to oznacza ze w wirtualnym świecie mozna wszystko?
ja już napiasałem - dobry flejmik wyszedł, to że ktoś ma inne pogląday niż ja nie znaczy że go zaraz bić będę a pokłócić się przy moim charakterze to słodycz życia 
btw. przypomniało mi się jaką sygnaturkę miał Jacq swego czasu "moja wypowiedź w żadnym przypaku nie miała być złośliwa, jeśli tak ją odebrałeś to przepraszam"

btw. przypomniało mi się jaką sygnaturkę miał Jacq swego czasu "moja wypowiedź w żadnym przypaku nie miała być złośliwa, jeśli tak ją odebrałeś to przepraszam"

Last edited by yorek on 23 May 2006 18:53, edited 1 time in total.
yorek - człowiek z wielkim...marzeniem
jednym słowem-wszystko to blaga 
a przy moim charakterze kazda kłotnia to strata czasu i dobrej energii,tak jak "bezinteresowna złośliwośc"
cóz "nobody's perfect"
ps.jesli juz trzeba to wybrac słuszną droge to pomocne jest...oczyszczajace mordobicie

a przy moim charakterze kazda kłotnia to strata czasu i dobrej energii,tak jak "bezinteresowna złośliwośc"

cóz "nobody's perfect"

ps.jesli juz trzeba to wybrac słuszną droge to pomocne jest...oczyszczajace mordobicie

Last edited by leoheart on 23 May 2006 18:57, edited 1 time in total.
Ludzie skończcie tą śmieszną dykusję. Hunter zrobił co chcieliście a Wy dalej swoje wywody bazgrata.
Dbajmy by drzewa rosły jak najdłużej, bo kiedyś zrobią z nich dla Nas trumny
"Cichy potok - budzi się, Orzeł straż swą zaczyna
Taka cisza - taniec barw, Nad uśpioną doliną "
http://picasaweb.google.pl/darekab/
wcale sie nie piekli, tylko dykusja nie ma żadnego sensu.
Nie zrobił tego co chciałes Ty i Strz, ale chciała tego większość. Ja mam to gdzieś kto co ma w podpisie czy avatarku.
Więcej tu sie nie udziele bo wydzie moja wina
Nie zrobił tego co chciałes Ty i Strz, ale chciała tego większość. Ja mam to gdzieś kto co ma w podpisie czy avatarku.
Więcej tu sie nie udziele bo wydzie moja wina

Dbajmy by drzewa rosły jak najdłużej, bo kiedyś zrobią z nich dla Nas trumny
Chcialam, chcialam, od razy chcialam.popeye wrote:Nie zrobił tego co chciałes Ty i Strz(...)

Strasznie sie podniecacie tym tematem
![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
Zaraz w ogole wyjdzie na to, ze teraz w ogole Yorek i ja sie klocimy, bo "Hunter nie zrobil tego co chcielismy"

LYTOSCI! LLLUDZIE!
Koło Przyjaciół OGR - KPO "Śprychy"
Najzabawniejsze jest to, że ja się tym wszystkim nie przejmuję w przeciwieństwie do was wszystkich 
Nudzi mnie już nawet czytanie tych wywodów
Zabawne, że ludzie się tyle czasu powoływali na to, że tego podpisu nie powinno być, a to admin ma tutaj władzę. Behemowi raczej by on nie przeszkadzał z tego co wiem.... ale mogę się mylić. Jeden inteligentny nie szuka zwady i się nie udziela.

Nudzi mnie już nawet czytanie tych wywodów

Zabawne, że ludzie się tyle czasu powoływali na to, że tego podpisu nie powinno być, a to admin ma tutaj władzę. Behemowi raczej by on nie przeszkadzał z tego co wiem.... ale mogę się mylić. Jeden inteligentny nie szuka zwady i się nie udziela.