Wlasnie skonczylem ogladac ... swietny film. Szeregowiec Ryan czy inne takie to tylko namiastka tego filmu. Dosc brutalne sceny ale ... panie beda ryczec jak bobry Polecam film i to bardzo. http://www.stopklatka.pl/film/film.asp?fi=20049
A ja poszukuje filmu, na ktorym sie wystracham bardzo. Ale nie strach na zasadzie znienacka pojawiajacych sie w kadrze postaci, albo kogos robiącego nagle "BU". I blagam, nie Dead Evil'e, ani inne Teksanskie Masakry
A kiedy ten film Trantino nowy wchodzi do kin - ktos przylookal na plakacie? a moze juz jest? moze na to czekalam wlasnie..
to nie jest film tarantino, on jest tylko producentem i użycza nazwiska żeby ludzi do kina ściągnąć. mi się do pewnego momentu podobał film "boogeyman" - było straszno a w sumie nie wiadomo czemu
aa producentem, no to sie "zlapalam" na to, heh. Ale tak z drugiej strony, to szmirze by nazwiska nie uzyczyl raczej chyba.
Bugimen mowisz..hm.. pozycz?
se ściągnij, ja już nie mam. a czy by użyczył nazwiska szmirze....mógłbym polemizować, dla mnie to za bardoz on swoje nazwisko angażuje a za mało zdolności reżserskie
yorek wrote:se ściągnij, ja już nie mam. a czy by użyczył nazwiska szmirze....mógłbym polemizować, dla mnie to za bardoz on swoje nazwisko angażuje a za mało zdolności reżserskie
sciungne se sciungne, tak sie nie zastanowilam w sumie - przeciez ja w ogole nie mam z Toba kontaktu Wiec nie wiem jak by sie to mialo odbyc