Nie wiem kto odpowiada za opcje "loguj mnie automatycznie przy każdym wejściu" ale chyba nie powinien już tu pracowac ... powyższy post należy oczywiście do mnie...
no i ja wlasnie skonczylem ogladac. jedno co moge powiedziec, to rewelacja. Mlody trzymam za ciebie kciuki, bo przy dobrym treningu na prawde moze byc z ciebie gosc!
kurdeRYSIEKuwazaj wrote:no i ja wlasnie skonczylem ogladac. jedno co moge powiedziec, to rewelacja. Mlody trzymam za ciebie kciuki, bo przy dobrym treningu na prawde moze byc z ciebie gosc!
bez przesady, nic wielkigo tam nie zwojowałem
Attachments
udało mi sie jedynie wylosować nagrody: 1) uchwyt kierownicy 121 mm 2) 3 otwieracze do piwa marki kross
masz rację Rychu,Młody nic sie nie zmienił od lata pamiętasz jak na drodze do Warki sprawdzał sie na każdej górce z Creeping Death?ja walczyłem o oddech a oni sie ścigali
nota bene cos cicho o Brothers (moze zakochani? więc jesli Mlody tak dzielnie trenuje to bedą sie musieli sprężyc latem tym bardziej ze i Jasiek nie powiedział jeszcze ostatniego słowa
Ach tak premie górskie na drodze z Warki to było coś . Wyskoczyło by się jeszcze raz na taki wyjazd... A tylko Młody był na tyle silny psychicznie żeby się ze mną jeszcze pod górę ścigać Bo wszyscy przecież bylimś zmęczeni fizycznie.