Co zrobic z 1 q człowieka?
Moderators: Creeping Death, Edi, chmiel
Że niby tego typu "rośnięcie brzucha" występuje tylko u MĘŻATEK??? Hipokryzja czy zabobon?
A wracając to tego pierwszego typu "rośnięcia brzucha"... U mężczyzn też... U mężczyzn też...
Potwierdzam to, co pisze Leo. Ja w moją kamizelkę też raczej się nie wcisnę. A wciskalem się niecałe 2 lata temu...
A wracając to tego pierwszego typu "rośnięcia brzucha"... U mężczyzn też... U mężczyzn też...
Potwierdzam to, co pisze Leo. Ja w moją kamizelkę też raczej się nie wcisnę. A wciskalem się niecałe 2 lata temu...
Na coś się czasem przydaje to GG - gen. Langer do kpt. Klossa.
Chiste, chlopaku, ty nie analizuj, w co sie nie miescisz, tylko wprowadz se w zycie to niejedzenie na noc i na prawde, to juz Ci da efekt. Bo diety to sie nadaja, wiesz na co..
nie ,no moze sie nadaja, ale wez czlowieku wytrzymaj
Potem i tak efekt jojo atakuje
Piszesz, ze rowerujesz kolo 19, to ostatni posilek sobie sieknij przed rowerowaniem po prostu.
A kamizelke ze slubu, to oddaj na PCK i sie nie dołuj![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)

![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
Piszesz, ze rowerujesz kolo 19, to ostatni posilek sobie sieknij przed rowerowaniem po prostu.
A kamizelke ze slubu, to oddaj na PCK i sie nie dołuj
Koło Przyjaciół OGR - KPO "Śprychy"
No nie wiem, nie wiem...
Wczoraj nie wytrzymalem i se pomaranczkę wieczorową porą sieknąłem.
Jakkolwiek azaliż ANALizować nie zamierzam, to kamizelki NIE ODDAM!
Wcisnę się
P.S.
Straszne jest to niejedzenie wieczorem. Idziesz na palcach do lodowki, otwierasz i już masz coś capnąć, ale w ostatniej chwili jakis głos ci mówi Zamnknij to, chłopaku!
I tak ze 5 albo 10 razy w ciągu wieczora; aż se pomarańczkę znajdziesz
Wczoraj nie wytrzymalem i se pomaranczkę wieczorową porą sieknąłem.
Jakkolwiek azaliż ANALizować nie zamierzam, to kamizelki NIE ODDAM!
Wcisnę się

P.S.
Straszne jest to niejedzenie wieczorem. Idziesz na palcach do lodowki, otwierasz i już masz coś capnąć, ale w ostatniej chwili jakis głos ci mówi Zamnknij to, chłopaku!
I tak ze 5 albo 10 razy w ciągu wieczora; aż se pomarańczkę znajdziesz

Na coś się czasem przydaje to GG - gen. Langer do kpt. Klossa.
- Creeping Death
- NApierdalator