mam postulat dotyczący aktualizacji działu "ludzie" czy nie jest juz czas żeby przywrócić wizerunki niektórych kolegów?mam wrażenie że niebezpieczeństwo minęło
poza tym nasze grono sie rozrzerzyło i może warto ten fakt odnotować o ile taką chęc wyrażą Ci Wielcy Jeszcze Nieobecni
podanie powinno zawierać conajmniej 4 strony dobrze udokumentowanych sensownych argumentów, druk jednostornny, czcionka 12, odstęp pomiędzy liniami pojedynczy, pomiędzy kartkami powinny znajdować się zakładki w nominałach conajmniej 50pln.
(behe - za ten marketing policze tylko 25% dochodu )
Właśnie z opisem problem. Może zrobimy tak, że zrobimy listę osób które chcą być w "ludziach" i każdy rzuci po zdaniu na jego temat i to byłby opis.. Czy nie??? :/
to ja sie zgłaszam, że chce być w ludziach, chociaż może nie zasługuję, bo w sumie to ja przecież nie jestem ludziem tylko owcą, aaale bardzo sie staram, wiec może sobie zasłużę.. a co do mojego opisu, to ja bym zdecydowanie wolała, żeby to ktoś inny go wymyślił.. ewentualnie chciałabym tylko móc go zobaczyć, zanim sie pojawi na stronie...
Tylko żeby się bałagan nie zrobił i chaos to trzeba jakoś to posegregować. Trzeba zrobić listę "nowych ludzi" i osobno do każdego żeby każdy cos dopisał... no nie wiem - tylko to mi na myśl przychodzi
ja pozostałbym przy wersji że każdy powie na swój temat to co sam chce jak dotychczas inaczej możemy otworzyć puszkę Pandory
co do opinii na temat innych to proponuje rzucić wątek:podsumowanie roku 2005 i w tym wątku możemy sobie pozwolic na krytyki lub pochwały,
sam juz szykuje artykuł albo tekst "mój rok 2005" i chyba wrzucę tam wzorem sportowych rankingów trochę refleksji na temat imprez i może ludzi
a co do białych kart w opisach to sądzę że jeśli ktoś chce tam figurować to razem z twarzą inaczej jest to dziwaczne,to zresztą nie jest obowiązkowe każdy zgłaszał akces i czekał na pozytywną weryfikację Ojca Moderatora