Biorac pod uwagę ustawienie siodełka, to kto ie, kto wie. Na pewno nie ochujaszbehem0th wrote: chiste, jak bym mial tak co chwila prac te gacie to bym ocipial (...)

No tak, ale takie rzeczy lepiej jednak prać w rękach. No powaznie mówię. Troche wysilic muskuły nie zaszkodzi.behem0th wrote: (...) od tego mam pralke zeby z niej kozystac hurtem raz na tydzien(...)
BTW tez mam pralkę, tylko nie zabieram jej na wyprawę.
Własnie - jedne wieziesz na dupie, drugie w tym czasie schną po praniu na ramiebehem0th wrote:(...) wiec moze zwykle gacie pod to, tylko nie mow ze sie zaklada na gole cialo, wiem, ale pomysl, co na takiej miesiecznej wyprawie robic... chyba jedyne wyjscie. no, albo ze 2 pampersy na zmiane..

Jak załozysz bielizne pod spód, to juz ci sa pampersy niepotrzebne. Bo co - pampers ma wyciagać smród z mokrych od potu majtek ??

Ale jak ci deszczyk popada to docenisz syntetyk. Qrwa, pól Skandynawii w mokrych gaciach objechał i twierdzi, ze bawełna jest milutka. Twardzielbehem0th wrote:co do oddychalnosci lycry, bawelny i innych szmat, to ja jednak wole zdecydowanie bawelne niz nowoczesne syntetyki, moze dlugo schnie, ale dla ciala jest najprzyjemniejsza, i wbrew pozorom, calkiem niezle wentyluje.

Mnie tam moda militarystyczno-młodzieżowa grzeje. Gdybym sie na to ogladał, to musiałbym jeździć pod krawatembehem0th wrote:a. sa jeszcze w ogole same gacie z pampersiakiem, bez lycry. po prostu wygladaja jak normalne gacie tylko maja wkladke, mysle ze to lepsze pod bojowyna allegro widzialem z rok temu po 40 zyli siakos...
no i sa same bojowki FOXika np. juz z zamontowanym pampersem, tyle ze ceny sa mocno zawyzone..