28 (chyba).08.2004 na igrzyskach w Atenach wystapią nasze dziewuchy w kategorii kolarstwo górskie, mają spore szanse na miejsca medalowe a prezentują się tez nieźle:
od lewej: Ania Szafraniec , Maja Włoszczowska i Magda Sadłecka (flaga na twarz
a swoja droga maly to zwiazek z tematem ale nie bede nowego postu zakladal:) kupilem se dzis w ciucholandzie pedalskie gacie, sie znaczy pampersy:)) za jedyne 15zl. sie piora wlasnie, ale byly tak wypachnione ze wydalo mi sie to podejzane:)))))) zreszta czego tu sie bac, chyba bardziej chory juz nie bede:)
a majom majom:) ceny jak zwykle przystepne:) mowie o tym na bazarowej, w innych nie lukalem.
stary bez obaw xc to chyba sie nie zrobie. po prostu w tym tygodniu zrobilem troche kilosow i troche czuc na dupie:) nie bede jezdzil w tych gaciach fest, zakladal bede pod bojowki:) to wlasnie bojowki mnie zmusily do zakupu, bo strasznie pije mnie ten szew w kroku:P z pampersami mam nadzieje bedize lepiej:) jutro sie przetestuje mysle:)
smiechu warte, ale ten szef taki juz jest:))))))
a te pampersy i fiutka ochronia, gabka jest:P
wejscie masz od bazarowej. texland nie da sie nie zauwazyc. jak idziesz od staszica to zaraz po lewej, a jak od drugiej strony to za rowerowym kilka krokow tyle ze po prawej. zreszta parking tam jest duzy, jutro mozem zajechac:)
Ja jeżdżę w pampersach juz 6 lat i jest extra. Nie radze zakładać na spodenki z dermą innych spodni, bo to nie ma sensu. Po to masz spodenki zakładane bezposrednio na gołą dupę, żeby ci było lekko i wygodnie. Jak Ci szew od bojówek w kroku trze, to bedzie dalej tarł, nawet przez spodenki z dermą. Poza tym Lycra podobno oddycha, a jak załozysz bawełniane bojówki, to tak, jakbys założył se na dupę namiot; bez sensu.
I jeszcze jedno - spodenki z wkładką spełniają swą rolę tylko wtedy, kiedy wkładka jest idealnie czysta. Więc panowie - wysrajcie sie odpowiednio wczesnie, myjcie dobrze dupy przed wyjazdem w trasę a jeszcze lepiej wydepilujcie sobie okolice intymne. A po jeździe zdejmować nachy, szybciuteńko w rączki i prać pampersa. Jak tego nie zrobicie, to od razu możecie kupowac nowe spodenki, powaga.
A co do tego, jak tam z wackiem, to pampers niczego nie zmienia. Wacek po jeździe jest zawsze siny i tyci, nawet pod ochronnym pampersem. Wkładka ma chronic przed odparzeniami i otarciami. Od ucisku chroni raczej słabo.
Na coś się czasem przydaje to GG - gen. Langer do kpt. Klossa.
hehe, no nie wiem, moj tam wcale nie jest siny ;))), moze to kwestia ustawien siodelka, powinno sie siedziec na miednicy a nie wacku ;)
mam w pyte twarde siodelko, ale dzieki ustawieniu czuje sie jak komfortowej kanapie- sama moja dupa amortyzuje wszystko posladami ;) wiec w tej formie mi pampers raczej niepotrzebny.
chiste, jak bym mial tak co chwila prac te gacie to bym ocipial, od tego mam pralke zeby z niej kozystac hurtem raz na tydzien ;) wiec moze zwykle gacie pod to, tylko nie mow ze sie zaklada na gole cialo, wiem, ale pomysl, co na takiej miesiecznej wyprawie robic... chyba jedyne wyjscie. no, albo ze 2 pampersy na zmiane..
co do oddychalnosci lycry, bawelny i innych szmat, to ja jednak wole zdecydowanie bawelne niz nowoczesne syntetyki, moze dlugo schnie, ale dla ciala jest najprzyjemniejsza, i wbrew pozorom, calkiem niezle wentyluje.
a. sa jeszcze w ogole same gacie z pampersiakiem, bez lycry. po prostu wygladaja jak normalne gacie tylko maja wkladke, mysle ze to lepsze pod bojowy :) na allegro widzialem z rok temu po 40 zyli siakos...
no i sa same bojowki FOXika np. juz z zamontowanym pampersem, tyle ze ceny sa mocno zawyzone..