Pogoda jest jeszcze bardziej dupna, więc najpewniej jutro o 12 zdecydujemy z tymi co przyjechali czy się ścigać czy dać spokój. Jeśli się nic nie zmieni to opcja druga jest bardzo prawdopodobna.
Domar wrote:Pogoda jest jeszcze bardziej dupna, więc najpewniej jutro o 12 zdecydujemy z tymi co przyjechali czy się ścigać czy dać spokój. Jeśli się nic nie zmieni to opcja druga jest bardzo prawdopodobna.
A może taką decyzję podjąć wcześniej, bo jeśli przyjadą 2-3 osoby, to i tak niewiele z tego wyjdzie. Zresztą dla mnie jechać 8km do parq (w takich warunkach) po to, żeby się dowiedzieć, że nic się nie będzie działo, to raczej wątpliwa przyjemność. Domar, napracowałeś się i fajnie by było, żeby trochę więcej osób miało z tego radochę.
podbijam temat i proponuję zrobić alleja 28 GRUDNIA w środę, start o 12 w parku. i tym razem nie ma że brakuje długopisów albo pogoda nie teges, ja będę czekał i nawet jak będzie tylko dwóch chętnych to allej się odbędzie. już nie trzeba się zgłaszać, bo manifesty mam w liczbie 17. niech wpada kto żyw!
po nowym roku na pewno w ciągu miesiąca go nie zrobię. więc albo w tygodniu po świętach do nowego roku ALBO w lutym. jak nikt nie może teraz to robię w lutym i tyle...
Alley odbędzie się 5 lutego, tj. niedziela po masie lutowej. O 12 zapraszam do Parku. Zasady się nie zmieniły, jak jeszcze macie jakieś pytania to chętnie odpowiem. PS. To jest termin ostateczny.
Dziękuję za uwagę