ponieważ ostatnio zachowujecie się okropnie postanowiłem nieco rozruszać forum i zorganizować konkurs bez nagród. jeśli odpowie conajmniej 7osób urządzę kolejną rundę.
pytanie brzmi: co widać na załączonym obrazku
jak widac jest pewne pole manewru :p a te 7 odpowiedzi to i tak więcej niż napisaliście postów na forum przez ostatni tydzień :p
po tej drodze, o tam na górze zdjęcia się fajnie zjeżdża Behe, czyżby to było skrzyżowanie dróg w jakiejś chińskiej prowincji? jak dla mnie to odcień zieleni wskazuje na Hei Longjiang. kiedy można browce odebrać?
Yorek, gdzie taką rozdzielczość zdjęć można podziwiać? bo ja jestem głupia istota i znam tylko googlemaps, a tam wg mojej wiedzy nie ma tak dokładnych zdjęć.
Last edited by Domar on 11 Dec 2005 23:44, edited 1 time in total.
jeny, ale dlugo mi sie to zdjecie ladowalo - ja tez mowie, ze Czersk, ale to tak jakoś kurde gupio, ze tak sie widzi odpowiedzi innych, zasugerowywowują nastepnych i juz sie samemu nie zastanawia, co to, tylko sie sprawdza, czy Ci co juz odpowiedzieli mieli racje
W przeciwnm wypadku, trzeba by bylo wisiec caly dzien na forum i polowac az Yorek siekniesz kolejny konkurs, zeby byc pierwszym