no zesz ja p...
Moderators: Creeping Death, Edi, chmiel
no zesz ja p...
ja rozumiem, że w służbie zdrowia biednie, brzydko i beznadziejnie. ale to co się dzisiaj w krasicu działo to moje najśmielsze wyobrażenia przechodziło (a spędziłem tam już sporo czasu w moim życiu). karty - widma; karty, których nie ma; karty, którym wyrastały nóżki i uciekały i wspaniałe panie w recepcji, które w normalnej robocie wyleciałyby na zbity pysk. no bo jak się nie umie czegoś zrobić to się nie pracuje albo uczy!!! a oni im komputery wstawili i mądrzą się te baby. pod koniec to już się z tego śmiałem, bo człowiek by sfiksował jakby próbował to zrozumieć. dziękuję za uwagę i przeczytanie tego każdemu kto to zrobił...
no ale w koncu po latach personel bedzie wszechstronnie wyedukowany... ;)
Niezly sen...: http://www.a-trip.com/tracks/view/63930
oj Domar przesadzasz, kolejki tam kiedys były a karty widma to nawet nie wina systemu komputerowego tylko faktu, że przy jego wprowadzaniu zmieniany jest system numerowania kart. ostatnio jak tam byłem to panie radziły sobie z kompem nieźle a jak się trafiło to takie młodej panienki to nawet z uśmiechem poszła szukać karty widma i znalazła 
jacle - do tej pory bylo tak, że jeśli podałeś numer karty przy zapisywaniu się to karta trafiała do gabinetu, jeśli nie podałeś, powstał burdel albo karty nie masz to miłego stania :/

jacle - do tej pory bylo tak, że jeśli podałeś numer karty przy zapisywaniu się to karta trafiała do gabinetu, jeśli nie podałeś, powstał burdel albo karty nie masz to miłego stania :/
yorek - człowiek z wielkim...marzeniem
były, ale nie takie (zaręczam). dzisiaj było tak, że przy gabinetach nie było pacjentów, bo wszyscy stali w kolejce po karty. karty widma się zdarzały, ale nie było tak, że kobieta wyjęła kartę, wyszła z nimi i poszła do lekarza, a u lekarza potem jej nie było (naliczyłem dzisiaj 5 takich przypadków). jakiś dzisiaj powalony dzień miały. i taki facio za mną stojący, który tylko potrafił narzekać, non-stop ta sama gadka. ja rozumiem ponarzekać troszku, ale nie cały czas i zmienić czasem płytę... i tak załatwiłem tylko część tego co miałem, ale to akurat jest standard :/
ps. jacle, yorek ma rację, ale dzisiaj 3 osoby, które podały numery nie zastały kart u lekarza. idź najpierw do okienka numer 3 i spytaj czy karta jest w okienku (WAŻNE: nie mów numerka, ale nazwisko, bo ja miałem mieć nr 10, a okazało się że miałem 8 i do tego przekręciły moje nazwisko... ponoć mało kto miał ten numerek co go dostał wcześniej, więc sprawdź wszystko, będzie mniej nerwów)
ps. jacle, yorek ma rację, ale dzisiaj 3 osoby, które podały numery nie zastały kart u lekarza. idź najpierw do okienka numer 3 i spytaj czy karta jest w okienku (WAŻNE: nie mów numerka, ale nazwisko, bo ja miałem mieć nr 10, a okazało się że miałem 8 i do tego przekręciły moje nazwisko... ponoć mało kto miał ten numerek co go dostał wcześniej, więc sprawdź wszystko, będzie mniej nerwów)
numer karty podałem a i tak musze przyjechac na 8.
moim zdaniem z tymi kartami jest bez sensu, mam już swoja karte a na ostrym zalozyli mi jeszcze jedna. teraz musze podac obecna i ta stara, Karta powinna byc przypisana do danej osoby i na ostrym powinni miez dostep do kart.
na wszelki wypadek kiedys ta stara sobie ksernąłem
jutro zobaczymy jak to jest naprawdę
Jakoś przezylem dzisiejszy dzien
nawet nie bylo najgorzej nie liczac 2 osob z tym samym numerkiem, ciaglego wpychania sie bez kolejki ludzi z różnych szpitali z Polski ( w ciagu godziny az 3 takie osoby) i oczywiscie stalych bywalcow dobrze kombinujacych.
moim zdaniem z tymi kartami jest bez sensu, mam już swoja karte a na ostrym zalozyli mi jeszcze jedna. teraz musze podac obecna i ta stara, Karta powinna byc przypisana do danej osoby i na ostrym powinni miez dostep do kart.
na wszelki wypadek kiedys ta stara sobie ksernąłem

jutro zobaczymy jak to jest naprawdę
Jakoś przezylem dzisiejszy dzien

nawet nie bylo najgorzej nie liczac 2 osob z tym samym numerkiem, ciaglego wpychania sie bez kolejki ludzi z różnych szpitali z Polski ( w ciagu godziny az 3 takie osoby) i oczywiscie stalych bywalcow dobrze kombinujacych.
No nie straszcie mnie, ze im tam komputery postwaili, ze sie numery kart pozmienialy i w ogole, ze jest jeszcze gorzej niz bylo....
Tak slucham i coś czyuje. ze oleje to kolano juz.. wszystko czego nie moglam z nim zrobic juz moge, wiec..
Z reszta ja nie mam czasu na stanie w kolejkach![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
Tak slucham i coś czyuje. ze oleje to kolano juz.. wszystko czego nie moglam z nim zrobic juz moge, wiec..
Z reszta ja nie mam czasu na stanie w kolejkach
![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
Koło Przyjaciół OGR - KPO "Śprychy"