kurde, mnie piątek zupełnie nie pasuje :/ Jacq, można jakoś w piątek przed tym spotkaniem do Ciebie trafić i wziąć tą koszulkę? bo nie ma szans, żebym o 20 w m^2 był
Mam tylko jedną drobna wątpliwość, czy aby uda nam się taka brygadką wbić do M2 w piątkowy wieczor i jakoś sensownie usiąść.. Może ktos wie, czy da radę tam wczesniej zaklepac stolik ? bo to może byc problem, przeciez nas będzie dobrych kilkanascie osob chyba! Bo mam taką nadzieje, że i cała reszta dotychczasowych szczęśliwych posiadaczy się pojawi, i harpagany wszystkie, i kto tam jeszcze ma chęć.. masa krytyczna w M2!
Z moich szacunkow wynika, ze samych starych i nowych "koszulkowcow" będzie chyba z 15 osob, a jeszcze napewno ktos wiecej sie pojawi.. Własnie szukam jakiegoś telefonu do M2, wpisuje w wyszukiwarkę "m kwadrat otwock" .. i jaki jest pierwszy wynik?: "Pod M Kwadrat, gdzie Jacq sączył sobie chłodnego browarka..." lol, pięknie, pięknie!
Słuchajta, Ludzie, mamy na 20-stą zklepaną antresolę z M2 - innej opcji nie było. Jak sie nie podoba, albo jeżeli sie nie umawiamy - muszę to wiedziec, żeby wcześniej odwołać rezerwację, więc proszę o dalsze ustalenia
Mysle ze tak czy siak na piwie sie mozemy spotkac.
Koszulki wyszly od producenta wczoraj priorytetem.
Miejmy nadzieję, że jednak dojdą.. a jak nie.. to powspominamy harpa
Jacq wrote:Mysle ze tak czy siak na piwie sie mozemy spotkac.
Myślę, a raczej wiem, ze jeszcze co najmniej kilku mysli podobnie słuchajcie, o 20. zwalamy sie tłumnie do M2 bez względu na koszulki - zarządzam tonem nieznoszącym sprzeciwu
Tak wiec dzis wieczorkiem robimy
uroczyste wreczenie strojów "służbowych"
dla nowych i starych OGR'ów
Pozdrawiam
PS.
Uprasza sie wszystkie OGRy będące w posiadaniu
koszulek "służbowych" o przywdzianie ich na dzisiejszy wieczór.
Zrobimy sobie jakies gruppen... foto