Hejka, 2 pazdziernika dystans 5 km ulicami Warszawy, ktos ma zamiar startowac?? Wiem ze to nie to samo co rower ale moze ktos z was sie skusi. Ja chyba pobiegne
Podejrzewam ze nie chca dokladac do interesu stad te wpisowe. Zabezpieczenie medyczne, ochrona, wytyczenie trasy itp kosztuje. 20zl to dla jednego duzo dla drugiego malo. Z drugiej strony raz na jakis czas mozna odzalowac taka sume.
nie ważne czy dużo czy mało, jeśli Nike chce się promować to niech sam za to płaci. to co zrobili moim zdaniem jest żałosne. jesli chcieli by zrobić imprezę popularyzującą bieganie to mogli dogadać się z miastem, które na pewno zapewniło by zabezpieczenie trasy, oni zrobili by szatnie i koniec. w takiej sytuacji jest to reklama producenta, za którą jeszcze konsumenci mają jawnie zapłacić. i nie chodzi o to czy 20zeta to dużo czy mało, chociaż jak na 5km biegu to chyba niezła sumka.
powyżej znajduje się tylko moja opinia na ten temat i nie mam zamiaru z nikim się na ten temat kłócić, jak dla mnie jest EOT. i tak mnie to zlewa bo biegać nie lubię
Obsługe medyczną na wielu imprezach publicznych robią ZetHaPersi, oczywuscie z odpowiednimi papierami, nie to, ze jakies ciule bez uprawnien. To juz ten koszt by odpadl - jaby tylko sie ktos postaral.