Spider wrote:Michal bo jestes cienias....
Tylko prawdziwi faceci nosza 10 i wiecej
Nie martw sie Michał, ja też jestem cienias, i chyba naprawdę nie jestem prawdziwym facetem Mnie tu wychodzi jakieś 6, no góóra 7 (biorąc pod uwagę, że czasem sporo miejsca na powietrze w płucach potrzeba, kiedy się z Wami jeździ ) Nadal tylko nie wiem, jak z długością, wydaje mi się, że za długie będą nawe te dwa rozmiary, jeżeli będą ok "w klacie"..
No OGRową, a jakże, hehe Dziś każdy miał niepowtarzalną okazję choć na chwilę stać się Edim Oj, żałuj, że Cię nie było, przed sosenką odbył sie naprawdę niezły pokaz męskich torsów
dobrze ze mojej zapadnietej klaty nie bylo widac... ;)
Leo, sprawa dotyczy i dlugich i krotkich, dobrze by bylo to zrobic za jednym zamachem. Rozmiar chyba zostaje ten sam, kwestia obejrzenia materialu.
Konkrety jak mowilem prosze wrzucac do sasiedniego tematu.
Proponuje ustalic czas do konca skladania zamowien w temacie, np. piatek 16.09.2005, inaczej to nie widze by jakos ruszylo z miejsca.
Widziałem was w koszulkach . To te właśnie zamawialiście? Podobają mi się i również bym chciał się w taką zaopatrzeć. Wydaj mi się że wpłacaliście kaskę na poprzedniej masie krytycznej czyli w październiku. Proszę o odpowiedź w tej sprawie. Z tego co kojarzę to miały one kosztować około 100pln. Z góy dzięki za odpowiedź.
dziwne ze Ci nikt nie odpisal, bo ponoc tu sami uzyteczni ludzie sa, ale widac wola co innego tworzyc. wiec,
zeby zakupic koszulke musza byc spelnione przynajmniej trzy warunki:
-osoba ktora chce ja otrzymac musi byc rozpoznawalna w grupie, tzn. jezdzic od czasu do czasu z innymi itp itd.
-powinno sie znalezc kilka osob ktore zechca w danej chwili zakupic koszulke
-jakis czarnuch ;) odwali robote przy rozrysowaniu i zamowieniu.
Behem napisał:
>powinno sie znalezc kilka osob ktore zechca w danej chwili zakupic
Ja w takim razie zgłaszam się do kolejnej tury. Jak zbierze się grupa chętnych ( i zostaną one uznane za rozpoznawalne) to pomyślimy...
Najpierw rób, potem myśl !
behem0th wrote:
zeby zakupic koszulke musza byc spelnione przynajmniej trzy warunki:
-osoba ktora chce ja otrzymac musi byc rozpoznawalna w grupie, tzn. jezdzic od czasu do czasu z innymi itp itd.
-powinno sie znalezc kilka osob ktore zechca w danej chwili zakupic koszulke
-jakis czarnuch odwali robote przy rozrysowaniu i zamowieniu.
Becgem dzięki za odpowiedź. Sorry, ża tak późno ale podobno lepiej późno niż wcaele. Zatem piszę się na zakup koszulki w następnym możliwym terminie. A żeby z Wami jeździć to z wielką przyjemnością bo moi znajomi są zwolennikami 4-ech kółek a nie 2-óch i dlatego często sam wyruszam na jakąś "rundkę". Nie jest to jednak to samo jak przejazd z grupą zwolenników jazdy "bajkiem" . Pozdrawiam wszystkich. I do miłego zobaczenia.
Bobie, wiem że topic długi, ale wszystko w nim jest. Poczytaj sobie troszku, a dowiesz się wszystkiego co Cię interesuje, nawet to jakie były propozycje wzorów Życze miłej lekturki