O kartach i problemach aparatów cyfrowych

Wszystko co zwiazane z rowerowaniem i podrozowaniem. Trasy, nietypowe pomysly, porady praktyczne.

Moderators: Creeping Death, Edi, chmiel

Post Reply
rycho
Sojowy
Sojowy

Post by rycho »

ja najprawdopodobniej tez sie pojawie. bardzo mnie ucieszyla wczesniejsza godzina, wreszcie o normalnej porze zwale na chate:)

jakis czas temu pisalem, ze mam problem z karta pamieci do aparatu. w zwiazku z tym mam do was prosbe. jak ktos ma aparacik na karty SD i wybiera sie na plakatowanko, i nie sprawi mu to problemu co by zabrac aparacik ze soba, bede niezmiernie wdzieczny!

spider, a ty co masz za karty w tym swoim olympusie???
spider
Szaleniec z aparatem

Post by spider »

W tym olympusie co mialem jak jechaliscie do kazia karty sa SM
W tym co ma hunter karty XD

P.S

Wracajac do tematu..... przypominam o KLEJU! :twisted:
Personal best 200km
leoheart
Miły Gość

Post by leoheart »

kurdeRYSIEKuwazaj wrote: jakis czas temu pisalem, ze mam problem z karta pamieci do aparatu. w zwiazku z tym mam do was prosbe. jak ktos ma aparacik na karty SD i wybiera sie na plakatowanko, i nie sprawi mu to problemu co by zabrac aparacik ze soba, bede niezmiernie wdzieczny!

spider, a ty co masz za karty w tym swoim olympusie???
a ja z kolei mam problem z czytnikiem tych kart :(
hm nie bardzo zrozumiałem, chcesz żeby ktoś był ze sprawnym aparatem na karty SD?bo jesli chodzi o samą kartę to mogę Ci ja pozyczyć, sam aparat zawiozę jutro do serwisu.
ps.Rysiu nie będziesz przypadkiem przejeżdżał koło Wheleera w Majdanie?potrzebuje hak przerzutki do Wheleer Proride 1900
soldier of love
www.republika.pl/leoheart

Image
rycho
Sojowy
Sojowy

Post by rycho »

leoheart wrote: a ja z kolei mam problem z czytnikiem tych kart :(
hm nie bardzo zrozumiałem, chcesz żeby ktoś był ze sprawnym aparatem na karty SD?bo jesli chodzi o samą kartę to mogę Ci ja pozyczyć, sam aparat zawiozę jutro do serwisu.
ps.Rysiu nie będziesz przypadkiem przejeżdżał koło Wheleera w Majdanie?potrzebuje hak przerzutki do Wheleer Proride 1900
no wlasnie nie mam pewnosci czy to aparat nawala, czy karta nie halo. nie wiem wpadniesz nas nawiedzic przy swiatlach? jakbys sie wybieral, to wez prosze i aparat i karte to sobie sprawdze. moze i z twoim sprzetem sprawa sie wyjasni.

a co do haka, to mam jakis na skladzie. wezme go ze soba to zobaczysz, moze bedzie pasowal.
leoheart
Miły Gość

Post by leoheart »

u mnie jest tak co chwila pokazuje komunikat że:ta karta nie może byc uzywana,wyciągnę baterię polezy kilka chwil zrobi fotke albo dwie i znów..nie chce zapisac zdjęcia,widac zreszta że ma kłopoty z zapisywniem np.dwa krótkie filmy z Trans sa w zwolnionym tempie i przerwał je w trakcie nagrywania, pamietasz jak było w NOrthshorowie?,cały czas mam tak samo,karta jest ok
przez ten cały serwis Nikona zrobiłem tylko troche fotek z Trans a miałem trzaskać bez przerwy a niech to :evil:
ps. a propos haka to potrzebuje oryginał bo kupiłem Deore XT i chce mieć co przekręcać na nastepnych zawodach :lol:
a na swiatłach oczywiscie będę może nawet przejade sie z Wami w koncu mam 3x3 na pozyczonej przerzutce a chyba bedzie "lajtowo" :lol:
soldier of love

Image
leoheart
Miły Gość

Post by leoheart »

oddałem dzis aparat do Nikona,maja wymienić całą elektronike!
byłem przygotowany na awanturę ale o dziwo bardzo mnie przepraszali i obiecali naprawe w ciagu 7dni
ps.Rysiu dzieki za dobre chęci ale hak nie pasuje oddam Ci go przy okazji
soldier of love

Image
Post Reply