ja najprawdopodobniej tez sie pojawie. bardzo mnie ucieszyla wczesniejsza godzina, wreszcie o normalnej porze zwale na chate:)
jakis czas temu pisalem, ze mam problem z karta pamieci do aparatu. w zwiazku z tym mam do was prosbe. jak ktos ma aparacik na karty SD i wybiera sie na plakatowanko, i nie sprawi mu to problemu co by zabrac aparacik ze soba, bede niezmiernie wdzieczny!
spider, a ty co masz za karty w tym swoim olympusie???
O kartach i problemach aparatów cyfrowych
Moderators: Creeping Death, Edi, chmiel
a ja z kolei mam problem z czytnikiem tych kartkurdeRYSIEKuwazaj wrote: jakis czas temu pisalem, ze mam problem z karta pamieci do aparatu. w zwiazku z tym mam do was prosbe. jak ktos ma aparacik na karty SD i wybiera sie na plakatowanko, i nie sprawi mu to problemu co by zabrac aparacik ze soba, bede niezmiernie wdzieczny!
spider, a ty co masz za karty w tym swoim olympusie???
hm nie bardzo zrozumiałem, chcesz żeby ktoś był ze sprawnym aparatem na karty SD?bo jesli chodzi o samą kartę to mogę Ci ja pozyczyć, sam aparat zawiozę jutro do serwisu.
ps.Rysiu nie będziesz przypadkiem przejeżdżał koło Wheleera w Majdanie?potrzebuje hak przerzutki do Wheleer Proride 1900
no wlasnie nie mam pewnosci czy to aparat nawala, czy karta nie halo. nie wiem wpadniesz nas nawiedzic przy swiatlach? jakbys sie wybieral, to wez prosze i aparat i karte to sobie sprawdze. moze i z twoim sprzetem sprawa sie wyjasni.leoheart wrote: a ja z kolei mam problem z czytnikiem tych kart
hm nie bardzo zrozumiałem, chcesz żeby ktoś był ze sprawnym aparatem na karty SD?bo jesli chodzi o samą kartę to mogę Ci ja pozyczyć, sam aparat zawiozę jutro do serwisu.
ps.Rysiu nie będziesz przypadkiem przejeżdżał koło Wheleera w Majdanie?potrzebuje hak przerzutki do Wheleer Proride 1900
a co do haka, to mam jakis na skladzie. wezme go ze soba to zobaczysz, moze bedzie pasowal.
u mnie jest tak co chwila pokazuje komunikat że:ta karta nie może byc uzywana,wyciągnę baterię polezy kilka chwil zrobi fotke albo dwie i znów..nie chce zapisac zdjęcia,widac zreszta że ma kłopoty z zapisywniem np.dwa krótkie filmy z Trans sa w zwolnionym tempie i przerwał je w trakcie nagrywania, pamietasz jak było w NOrthshorowie?,cały czas mam tak samo,karta jest ok
przez ten cały serwis Nikona zrobiłem tylko troche fotek z Trans a miałem trzaskać bez przerwy a niech to
ps. a propos haka to potrzebuje oryginał bo kupiłem Deore XT i chce mieć co przekręcać na nastepnych zawodach
a na swiatłach oczywiscie będę może nawet przejade sie z Wami w koncu mam 3x3 na pozyczonej przerzutce a chyba bedzie "lajtowo"
przez ten cały serwis Nikona zrobiłem tylko troche fotek z Trans a miałem trzaskać bez przerwy a niech to
ps. a propos haka to potrzebuje oryginał bo kupiłem Deore XT i chce mieć co przekręcać na nastepnych zawodach
a na swiatłach oczywiscie będę może nawet przejade sie z Wami w koncu mam 3x3 na pozyczonej przerzutce a chyba bedzie "lajtowo"