rezysera, scenariusz i cala reszte pomine, bo i tak nikt niezna pewnie
jak ogladaliscie 'samotnych' to 'kumple' tez wam sie spodobaja. w miare lekki a jednak poruszajacy powazne problemy wczesnej doroslosci film... no wiecie, takie zyciowe to wszystko w kazdym razie: zadnej krwi, zadnych kosmosow, za to 3 kolesi, 2 kobiety i jedno mieszkanie... ja wiem o czym myslicie, ale ten film zupelnie inaczej wyglada swintuchy
ogolna ocena 8/10
tak tak, zdaje sobie sprawe ze nikt tu nie zaglada, ale mam to w dupie, jak sie upre to nawet bloga bede tu prowadzic, a co
z cyklu warto obejrzec: Kumple: Buddy: 2003
Moderators: Creeping Death, Edi, chmiel
z cyklu warto obejrzec: Kumple: Buddy: 2003
Last edited by behem0th on 25 Feb 2004 22:54, edited 1 time in total.
KUMPLE superancki film. Obejrzałem go w moim osiedlowym kinie. Na seansie były cztery osoby razem ze mną. Czułem się wspaniale gdy oglądałem ten film. Ten film to mocna rzecz. Bardzo mało jest takich fajnych filmów, które tak jak Kumple walą na kolana.
Teraz się wybieram do osiedlowego kina na film pt. GOODBYE LENIN. Licze, że również będę po obejrzeniu jego wniebowzięty.
P. S. Behem napisz coś więcej o filmie pt. SAMOTNI (nie wiem czy dobry tytuł podałem.
szczała
Teraz się wybieram do osiedlowego kina na film pt. GOODBYE LENIN. Licze, że również będę po obejrzeniu jego wniebowzięty.
P. S. Behem napisz coś więcej o filmie pt. SAMOTNI (nie wiem czy dobry tytuł podałem.
szczała
ooo.. jednym slowem czym mniej ludzi w kinie tym lepsiejszy film, tez zauwazylem taka zaleznosc
GOOD BYE LENIN rowniez super, niezla schiza gdy sie go oglada, a jednak wszystko rzeczywiste...
wiec SAMOTNI... trzeba obejrzec a nie pieprzyc bzdury. podobienstwa: przedzial wiekowy glownych bohaterow, z ktorymi mozna sie utozsamiac, problemy... (?), atmosfera.... no i inteligentny zart, a nie jak jakis czarek pazura w 13 posterunku
ps. a ile wypiles pijaku jak tego posta pisales?
pps. sory czarek, nie gniewaj sie jak bys to czytal, szanuje cie za nic smiesznego
GOOD BYE LENIN rowniez super, niezla schiza gdy sie go oglada, a jednak wszystko rzeczywiste...
wiec SAMOTNI... trzeba obejrzec a nie pieprzyc bzdury. podobienstwa: przedzial wiekowy glownych bohaterow, z ktorymi mozna sie utozsamiac, problemy... (?), atmosfera.... no i inteligentny zart, a nie jak jakis czarek pazura w 13 posterunku
ps. a ile wypiles pijaku jak tego posta pisales?
pps. sory czarek, nie gniewaj sie jak bys to czytal, szanuje cie za nic smiesznego