dobra cena na eko oswietlenie

Chcesz sie czegos pozbyc? Kupic? Pozyczyc? No to tutaj...

Moderators: Creeping Death, Edi, chmiel

Post Reply
rycho
Sojowy
Sojowy

dobra cena na eko oswietlenie

Post by rycho »

co prawda za granica, ale przesylka do polski jest za free - ja sie chyba skusze.

http://www.cyclestore.co.uk/productDeta ... goryID=105

mialem przyjemnosc korzystac z uslug tego sklepu i jest w porzadku.
vigil
Mam zdecydowanie za duzo czasu...
Mam zdecydowanie za duzo czasu...

Post by vigil »

cenna idea. mnie narzuca sie pytanie: czy gdy do zasobnika wlozysz nienaladowane AA to sie naladuja?. z opisu to nie wynika. jesli tak - dolacz mnie do swojego zamowienia;)
yaro1986
Postojebca
Postojebca

Post by yaro1986 »

Takiej wielkosci panelik to przy pelnym sloncu ktore pada idealnie prostopoadle to baterie AA bedzie ladowal kilka dni. Nie tak dawno chcialem kupic turystyczna ladowarke sloneczna, niestety te tansze i mniejsze to tylko bajer, dopiero te duze rozkladane panele maja jakis sens i mozna nimi cos naladowac i to przy dobrej pogodzie.
Podobnej wielkosci panelik jakim sie interesowalem przy idealnych warunkach jedna baterie 2000mAh bedzie ladowal ponad 30h jak ktos mi wyliczyl wiec troche duzo, a jak wziac pod uwage ze panel zazwyczaj nie jest idealnie prostopadly i nie zawsze jest idealne slonce to czas pewnie jeszcze sie znacznie wydluzy.
behem0th
Ojciec Dyktator

Post by behem0th »

nom niestety, akku 700mA ladowal sie 3 pustynne i sloneczne dni. Co nie zmienia faktu ze jakos to jednak dziala, i w niektorych momentach ratuje zycie. :)
rycho
Sojowy
Sojowy

Post by rycho »

vigil, aku NiMH jest zainstalowany na stale z tego co wyczytalem, czyli mozesz wymieniac tylko ta baterie, ktora nie jest ladowana przez solar.

analizuje wasze doswiadczenia, ale przeczytalem sporo pozytywnych opinii na temat tego swiatla i zdecydowalem, ze jednak wezme.

cena 17,99 obowiazuje dzis do ktorejs godziny. pozniej bedzie 19,99. ;)
paprak
Postojebca zawodowy
Postojebca zawodowy

Post by paprak »

Ja polecam "nie-eko" Magic Shine`a na przód
Uja tam DOBRY !!!! :P
Post Reply