ponieważ wiem że wśród naszych rowerzystów są też wielbiciele jazdy na łyżwach i rolkach informuję że uruchomiono rolkowisko w Falenicy
wykorzystano w tym celu hangar lodowiska, położono specjalną nawierzchnię
i ustawiono bramki (hokeiści się cieszą chociaż akurat my mamy własne
obiekt czynny jest w godzinach 10-18 (niestety) przez cały tydzień i kosztuje 4pln za dwie godziny
jeździ się świetnie a gra w hokeja jeszcze lepiej jest dosyć miękko ale równiutko i moim zdaniem to najlepsza nawierzchnia w okolicy,no może poza salą w Józefowie ale tam są znacznie wyższe opłaty.
malkontenci powiedzą że nie ma to jak swobodna jazda przed siebie ale tak naprawdę to nie ma gdzie tak jeździć poza Stegnami (bo tam kółko jest dosyć duże), trzeba szukać jakiś oddalonych ulic z idealnym asfaltem od czasu gdy otwarto obwodnicę jest takich niewiele
dla wielbicieli freestyle obiekt jest idealny,bez wiatru,kałuż itp.
ja w każdym razie zamierzam korzystać żeby się pokręcić
rolki
Moderators: Creeping Death, Edi, chmiel
rolki
- Attachments
-
- tak wygląda
- 257480_2132919525240_1313583127_2491253_2872999_o.jpg (109.05 KiB) Viewed 6608 times
Re: rolki
ooo, czytasz mi w myslach ;)malkontenci powiedzą że nie ma to jak swobodna jazda przed siebie
moze nie tyle chodzi o swobodna jazde przed siebie, ino moj promien skretu na rolkach jest tak z 10x wiekszy niz na lyzwach, co w tym wypadku chyba poskutkuje zaliczeniem bandy. ;)
Niezly sen...: http://www.a-trip.com/tracks/view/63930
nie byłbym sobą gdybym trochę nie....pomarudził
sam pomysł wykorzystania obiektu latem jest świetny,o ile wiem nawierzchnia ma być zdjęta jesienią że by przygotować go do zimy (ciekawe ile kosztowała),
tym niemniej organizatorom tego przedsięwzięcia trochę brak wyobraźni,chyba nie wiedzą jak wygląda gra w hokeja a przecież do niej zachęcają
myślę o siatkach ochronnych za bramkami jak na każdym szanującym się lodowisku np.w Józefowie
żeby było śmieszniej za bramka jest...okno do biura tego obiektu, poważne wyzwanie dla snajperów
a tak na marginesie czy takiego obiektu nie mógłby sobie zafundować Otwock?może ciut większego choćby 40x20 w parku i problem lodowiska zimą rozwiązany zamiast corocznego przesypywania piasku
ps.kogo wybrać w wyborach żeby zrealizować to marzenie?
sam pomysł wykorzystania obiektu latem jest świetny,o ile wiem nawierzchnia ma być zdjęta jesienią że by przygotować go do zimy (ciekawe ile kosztowała),
tym niemniej organizatorom tego przedsięwzięcia trochę brak wyobraźni,chyba nie wiedzą jak wygląda gra w hokeja a przecież do niej zachęcają
myślę o siatkach ochronnych za bramkami jak na każdym szanującym się lodowisku np.w Józefowie
żeby było śmieszniej za bramka jest...okno do biura tego obiektu, poważne wyzwanie dla snajperów
a tak na marginesie czy takiego obiektu nie mógłby sobie zafundować Otwock?może ciut większego choćby 40x20 w parku i problem lodowiska zimą rozwiązany zamiast corocznego przesypywania piasku
ps.kogo wybrać w wyborach żeby zrealizować to marzenie?
pogadaj z nimi, mysle ze sa bardziej otwarci niz miasto z dobra dziuramyślę o siatkach ochronnych za bramkami jak na każdym szanującym się lodowisku np.w Józefowie
bo na moja glowe to bez sensu jezdzic do tylu, skoro oczy sa z przodu. ;)trenuj Behem trenuj,zimą też się ociągałeś z przeplatanką w tył Razz
chcialbym natomiast wiedziec jak sie hamuje, bo od 10 lat mi nie wychodzi. :D
siebie ;)leoheart wrote: ps.kogo wybrać w wyborach żeby zrealizować to marzenie? :lol:
Niezly sen...: http://www.a-trip.com/tracks/view/63930
-
- Bardzo zaaawansowany uzytkownik
ha odkryłam asfalt za cmentarzem w Karczewie w stronę Janowa, super nawierzchnia - droga przedwyborcza, są dwa minusy - samochody czasem ale mozna zabrac światełka i kamizelki wieczorem, gorzej z zapachem mięsnym na to sposobu jeszcze nie znalazłam ... ale jeździ się super
może i wolno jeżdżę ale za to dokładnie