2 listopada
Moderators: Creeping Death, Edi, chmiel
- różowy łokieć
- Buszujacy w forum
mialem takiego plana zeby zrobic dwa mosty, ale co by to troche uatrakcyjnic i cosik odmienic zachaczyc o las kabacki, bo nigdy tam nie bylem i moze powsin, a dla tych ktorzy mieli by ochote mniej popedalic przejazdzke do mostu kolejowego w Gorze Kalwarii i tam grupowe ognicho nad Wisłą, czy byłby ktoś chętny i na którą opcje?
MTB + /\/\/\/\/\ =
- różowy łokieć
- Buszujacy w forum
dzidek wrote:Proponuje wyjazd tak jak kamil pisał albo gdzie indziej a potem całą ekipą + ci co dojadą na ognicho
dzidus, a ty nie iedziesz w zaduszki do kosciolka? padaj krzyzem, a nie rozrywki sobie fundujesz, Ty mala poganska dwulicowa mrowo.
to tak jak bys chcial kiedys podyskutowac jeszcze o swietach.
a drugi to niedziela i na dodatek Zaduszki... ;)Domar wrote:behe, o ile wiem święto zmarłych jest 1 listopada (sobota), a 2 to niedziela, więc?
http://pl.wikipedia.org/wiki/Zaduszki <- o patrz, tu napisali co wtedy sie robi ;)
Niezly sen...: http://www.a-trip.com/tracks/view/63930
- dzidek
- Mam zdecydowanie za duzo czasu...
po pierwsze to groby załatwiam w sobotę a co do kościoła to nawet jakbym chciał pójść to mogę wieczorembeh bez log wrote:dzidek wrote:Proponuje wyjazd tak jak kamil pisał albo gdzie indziej a potem całą ekipą + ci co dojadą na ognicho
dzidus, a ty nie iedziesz w zaduszki do kosciolka? padaj krzyzem, a nie rozrywki sobie fundujesz, Ty mala poganska dwulicowa mrowo.
to tak jak bys chcial kiedys podyskutowac jeszcze o swietach.
p.s. nadal jestem przeciwny organizacji tych wypadów"masowych" w święta
gg: 6607845
a jak napisze ze boga nie ma, albo ze na poczatku byl Amenominakanushi, Takamimusubi i Kamimusubi zrodzonych z pramaterii, to co, nie na miejscu i obrazisz sie?Domar wrote:oczywiście, ale ja cały czas nie rozumiem czemu dzidek albo ktoś inny miałby grzeszyć nie leżąc krzyżem w kościele?
ps. czuję ironię, ale wydaje mi się ona trochę nie na miejscu
miejsce jest jak najbardziej, bo nie lubie jak mi ktos najpierw cos wytyka a pozniej robi to samo. siabadabada. ;>
dobra chlopaki, juz wam nie zasmiecam. ;)
Niezly sen...: http://www.a-trip.com/tracks/view/63930
obie pouczające, ale żadna nie na temat
Kto nie lezy krzyżem w niedziele, a chce troche pojezdic to zawita do parq o 9.00
Kto juz poleży a glodny bedzie z tego leżenia, to wpadnie o 12:30 nad Wisłe przy moscie koeljkowym na ognicho
Aha, jedziemy na góralach i tam gdzie sie da to lecimy bokami i lasami, tudzież łakami i polami
Kto nie lezy krzyżem w niedziele, a chce troche pojezdic to zawita do parq o 9.00
Kto juz poleży a glodny bedzie z tego leżenia, to wpadnie o 12:30 nad Wisłe przy moscie koeljkowym na ognicho
Kościól swoje, a ludzie swoje i na groby jutro się udają. Swoja droga to nie wiem jakby to mieli robić 2.11 jesli najcześciej wtedy jest to ddzień pracujący....1 listopada jest Wszystkich Świętych, a nie święto zmarłych. Zmarłych wspomina się w dzień zaduszny - 2 listopada.
zobaczymy ile jutro osób będzie...p.s. nadal jestem przeciwny organizacji tych wypadów"masowych" w święta Razz
Aha, jedziemy na góralach i tam gdzie sie da to lecimy bokami i lasami, tudzież łakami i polami
MTB + /\/\/\/\/\ =