rajd ornitologiczny 31 maja 2008 Bagno Całowanie

Wszystko co dotyczy miasta, a nie chcesz by bylo w grupach sasiednich.

Moderators: Creeping Death, Edi, chmiel

Post Reply
pokrzewka
Bardzo zaaawansowany uzytkownik

rajd ornitologiczny 31 maja 2008 Bagno Całowanie

Post by pokrzewka »

przekazuję info i zachęcam :wink:
Zespół Parków Krajobrazowych Mazowieckiego, Chojnowskiego i Brudzeńskiego serdecznie zaprasza na coroczne obserwacje ptaków na Bagnie Całowanie.
miejsce zbiórki: siedziba Zespołu Parków przy ul. Sułkowskiego 11 w Otwocku o godz.8.00. Następnie przejazd autokarem do wsi Podbiel. Wspólne spotkanie wszystkich uczestników rajdu - także tych dojeżdżających samodzielnie - odbędzie się o godzinie 8.30 pod remizą strażacką w Podbieli. Powrót do Otwocka (autokarem) zaplanowano w okolicy godziny 13.00. Osoby zainteresowane udziałem w rajdzie proszone są o potwierdzenie uczestnictwa telefonicznie pod numerem (022) 779-26-94 wew. 103.
może i wolno jeżdżę ale za to dokładnie
bobby-x
Nowy I Zielony
Nowy I Zielony

Post by bobby-x »

Witam

Oj szkoda, że o takich imprezach dowiaduję sie dwa dni przed, chętnie bym wziął w niej udział, niestety nie dam rady.
Arkadyj
Mam zdecydowanie za duzo czasu...
Mam zdecydowanie za duzo czasu...

Post by Arkadyj »

Oj szkoda, ze w tym samym czasie jest WayPointRace. Kiedys juz szukalem mozliwosci zeby wybrac sie z kims dobrze znajacym teren i troche porobic zdjec. Cholerka, trzeba tez zainwestowac w jakis obiektyw. Inicjatywa super. Wiecej takich.
pokrzewka
Bardzo zaaawansowany uzytkownik

Post by pokrzewka »

Niestety Park nie reklamował imprezy, też dowiedziałam się niedawno. Jest zagrożenie, iż zrezygnują z tradycji, więc prześlijcie proszę info innm, może ktoś będzie zainteresowany.
może i wolno jeżdżę ale za to dokładnie
bobby-x
Nowy I Zielony
Nowy I Zielony

Post by bobby-x »

Park mógłby podać do Centrum Informacji Turystycznej taką informację z wyprzedzeniem 1 lub 2 tygodniowym, opisało by sie to na głównej stronie pttk-u czy CIT.

Imprezy, rajdy itp na stronie internetowej Parku są zbyt ukryte i trzeba mocno się nagłówkować aby je odnaleźć. Mógłby być przynajmniej link ze strony głównej. Przy najbliższej okazji poproszę Pawła jak będzie w Parku aby spytał czy nie można do CIT przekazywać informacji o tak ciekawych imprezkach jak rajd ornitologiczny, gdybym wiedział wcześniej to może dało by sie poprzesuwać różne zajęcia. Powiadomiło by sie też dwie zaprzyjaźnione grupy turystyczne z Warszawy a tak to trochę jest za późno.
Post Reply