to dla odmiany moze poturlamy sie do wesolej (mozecie mnie odprowadzic) gdzie beda zawody lub konferencja o tematyce opisanej w innym watku (zakonczenie sezonu). z tym, ze start musialby byc o 9:15 (nie mam pojecia ile sie tam jedzie , ze 30 min? )
ja mam małe pytanie....czy macie zamiar bardzo zasuwać? tzn duże prędkości i duże odległości? Bo ja bym się chętnie gdzieś przejechała jak będzie pogoda ok -ale nie grzeszę prędkością,wytrzymałością i trochę lebiega rowerowy ze mnie
Narazie wyglada na o ze jedziemy do wesolej - ok 20km w jedną strone - jesli sie dolaczysz to dopasujemy tempo - ale najczesciej jezdzimy tak ok 28 -30km/h, oczywiscie po asfalcie
Odpoczne troche od trenazera i przejade sie z wami. Proponuje trase taka: Jozefow - Wiazowna - Glinianka - Rudzienko - Pogorzel - Siennica - Kolbiel - Otwock. Dystans w granicach 70-75 km. Jedziemy szosa ok?
dzieki, na pewno bedziecie musieli mnie odwiezc ( carloza tez?) bo poki co to leczymy zakwasy browarami (kazdy we wlasnym gronie). Niemniej godzina pozostaje 9:30 joseph city on the east side of railway station. trasa - jozefow - miadzylesie- czd - stara milosna - wesola a potem sie obluka. ja po zawosach czyli ok 12:00 chce dolaczyc do konferencyi.
dziekuje kolegom za obstawe i szkoda, ze nie wystartowaliscie bo bylo fajno. W sumie cza 1h17min i 22 km. ciekawe i dlugie przeloty gdzie mozna bylo kogos objechac. 11 PK czyli srednio po 2 km miedzy punktami - dodatkowo 6 km tam-i-z-powrotem dojazdu asfaltem liczone do ogolnego czasu wiec tez trzeba bylo sie sprezac. miejsce - tak jak wczoraj (czyli 1) - haku musisz sie przylaczyc bo ni ma konkurencji co do konferencji...wybitnie umiarkowany poziom (niestety nie sluchalem prelekcji pana Piatka a chyba byla dobra). A jak tam kolegow wycieczka?
e tam, jak dla mnie pogoda całkiem niezła na rower dzisiaj była, tylko moja wycieczka była nieco krótsza od waszej i raczej terenowa (wzdłuż okolicznych akwenów wodnych), połączona z kąpiółką w basenie.