25 listopada 10:00
Moderators: Creeping Death, Edi, chmiel
- dzidek
- Mam zdecydowanie za duzo czasu...
25 listopada 10:00
10 park i się na miejscu zobaczy
Last edited by dzidek on 22 Nov 2007 18:49, edited 1 time in total.
gg: 6607845
- Giant Mike
- Mam zdecydowanie za duzo czasu...
Re: 25 listopada 10:00
To może do Wilanowa na 12 dojedziecie ? Są zawody przełajowe - info jest na stronie Maruderów.dzidek wrote:10 park i się na miejscu zobaczy
Michał
Plannja Racing Team || GG#: 130876
a mozeby tak zobaczyc o co chodzi i ew wystartowac o 12:00 z amatorami?
A wyscig australijski to dla mnie rewela (po kazdej petli ostatni odpada)- ciekawe ilu jest startujacych i ile ma petla
A to link do strony, ale szczegolow o zawodach co i jak brak
http://www.maruderzy.pl/index.php?optio ... 8&Itemid=2
A wyscig australijski to dla mnie rewela (po kazdej petli ostatni odpada)- ciekawe ilu jest startujacych i ile ma petla
A to link do strony, ale szczegolow o zawodach co i jak brak
http://www.maruderzy.pl/index.php?optio ... 8&Itemid=2
no i nie spotkalismy sie. ciebie dzidek to zostawic bez rodzicow. A my z carlozem wydalismy 80 km a gdy dojechalismy na start przez gore kalwarie mielismy juz 55km przejechane. Jakos wola waliki i uganianie sie po polu nam nie lezaly wiec dalismy tyly. Z ciekawszych miejsc - zwyczajowo most kolejowy (u carloza opona 1,2 cala, ja mialem2,1 ) oraz intrygujacy obiekt hydrotechniczny - skrzyzowanie rzeki wilanowki i jeziorki pod kontancinem (jedna plynie pod druga w kanale w poprzek!). Wycieczka super, dzieki carloz - rower nie na "M" sprawdzony!
Dzidek widzocznie dał czadu... i zaspał
Powiem tak: stare OGRy (stażem) dały ciała (żeby nie mówic d..y), za to jedne z młodszych OGieRków - niezawiodły
Wycieczka, a raczej dobry trening (bo z Vigilem to wolno się nie da...) udana, zobaczylem i przejechalem most kolejowy - hardcore na cienkich oponach, skrzyzowanie rzek, i rózne takie vigilowe szlaki, na ktorych czasem błoto było popachy
Dzięki za towarzystwo - mam nadzieje ze niedzielne wypady stana sie tradycja, aczkolwiek w troche większym gronie...
Powiem tak: stare OGRy (stażem) dały ciała (żeby nie mówic d..y), za to jedne z młodszych OGieRków - niezawiodły
Wycieczka, a raczej dobry trening (bo z Vigilem to wolno się nie da...) udana, zobaczylem i przejechalem most kolejowy - hardcore na cienkich oponach, skrzyzowanie rzek, i rózne takie vigilowe szlaki, na ktorych czasem błoto było popachy
Dzięki za towarzystwo - mam nadzieje ze niedzielne wypady stana sie tradycja, aczkolwiek w troche większym gronie...
MTB + /\/\/\/\/\ =