ale zem...
Moderators: Creeping Death, Edi, chmiel
ale zem...
...smignal, o 9 wyjechalem do W-wy na Usranow, o 12.30 bylem spowrotem w Otwocku :)
pociagiem i metrem + piechotka w zyciu bym sie tak nie wyrobil :)
no i odkrylem calkiem fajny przejazd do siekierkowskiego z traktu lubelskiego, tak ze walem nie trzeba zapodawac... (a horrory tam sa... oj horrory)
pociagiem i metrem + piechotka w zyciu bym sie tak nie wyrobil :)
no i odkrylem calkiem fajny przejazd do siekierkowskiego z traktu lubelskiego, tak ze walem nie trzeba zapodawac... (a horrory tam sa... oj horrory)
Pieprze prysznic! Niech koledzy z pracy cierpią.
Od dzisiaj zapodaje na Mokotów bicyklem. Jedzie sie sympatycznie, tak o 6:30, chłodzenie działa. Dojechałem w tempie spacerowym w 1 h 20 min., dziesieć minut dłużej niż pociąg+metro. Oby z powrotem nie padało. Jutro też, i w ogóle. Czas przestać robic za grubasa.
Od dzisiaj zapodaje na Mokotów bicyklem. Jedzie sie sympatycznie, tak o 6:30, chłodzenie działa. Dojechałem w tempie spacerowym w 1 h 20 min., dziesieć minut dłużej niż pociąg+metro. Oby z powrotem nie padało. Jutro też, i w ogóle. Czas przestać robic za grubasa.
Na coś się czasem przydaje to GG - gen. Langer do kpt. Klossa.
zwolnia Ciem za te smrody, oj zwolniooom...
smierdzacy pracownik to zly pracownik. ;)
juz wiem czemu szacillo tak nie chce tych sciezek budowac... bo od razu by musial prysznice w ratuszu zapodac. ;)
smierdzacy pracownik to zly pracownik. ;)
juz wiem czemu szacillo tak nie chce tych sciezek budowac... bo od razu by musial prysznice w ratuszu zapodac. ;)
Niezly sen...: http://www.a-trip.com/tracks/view/63930
patrzac od mostu siekierkowskiego. jedziesz caly czas po jego lewej stronie, tymi wykreconymi slimaczkami na moscie, i dalej przecinasz ulice prosto jadac caaaly czas tak jak bys byl po lewej od mostu, wzdluz takiego kanalku, idacego po krawedzi osiedla. najpierw jest chodnik, pozniej kawalek takiej zwyklej sciezki, gruntowki, az dojezdza sie do wlasciwej drogi, praktycznie przy tym gigahipermega skrzyzowaniu.
generalnie, jak staniesz na moscie i popatrzysz przed siebie, to tak nalezy jechac. chociaz ostatnio cos mi sie zdaje ze mozna myknac szybciej to asfaltem po osiedlach. :)
generalnie, jak staniesz na moscie i popatrzysz przed siebie, to tak nalezy jechac. chociaz ostatnio cos mi sie zdaje ze mozna myknac szybciej to asfaltem po osiedlach. :)
Niezly sen...: http://www.a-trip.com/tracks/view/63930
Tera od ronda jest wzdłuz wału ścieżka rowerowa, po części biegnaca przez ten awaryjny pas asfaltowy za ekranami. Ja lece tak:
przez most kolejowy w Swidrze;
do Miedzeszyna po prawej stronie torów;
w Miedzeszynie przejeżdzam na druga strone i jade ul. Przewodowa do Wału;
Przewodowa wypada na Wał przy stacji shella tuz przy rondzie;
dalej ściezką do m. Siekierkowskiego;
Potem Czerniakowska, Gagarina, Spacerową do góry i ...
Mokotów welcome to!
przez most kolejowy w Swidrze;
do Miedzeszyna po prawej stronie torów;
w Miedzeszynie przejeżdzam na druga strone i jade ul. Przewodowa do Wału;
Przewodowa wypada na Wał przy stacji shella tuz przy rondzie;
dalej ściezką do m. Siekierkowskiego;
Potem Czerniakowska, Gagarina, Spacerową do góry i ...
Mokotów welcome to!
Ja mam dwie wersje dojazdu do W-wy:
1. Falenica - Patriotow - Przewodowa - Wal - most s. - Bananowa - Nadrzeczna - Bartycka - Czerniakowska - Szwolezerow - Agrykola - Centrum;
2. Falenica - Patriotow - Zagajnikowa (za Toyota w Radosci w lewo) - Mrowcza - Lucerny - ex-madmaxowy odcinek laczacy Trakt Lubelski z Walem - most S. - ... - Centrum.
Polecam skrot z mostu siekierkowskiego do centrum - trza zjechac zaraz za mostem (przy piaskarni) i asfaltowa droga dojechac do Bartyckiej.
1. Falenica - Patriotow - Przewodowa - Wal - most s. - Bananowa - Nadrzeczna - Bartycka - Czerniakowska - Szwolezerow - Agrykola - Centrum;
2. Falenica - Patriotow - Zagajnikowa (za Toyota w Radosci w lewo) - Mrowcza - Lucerny - ex-madmaxowy odcinek laczacy Trakt Lubelski z Walem - most S. - ... - Centrum.
Polecam skrot z mostu siekierkowskiego do centrum - trza zjechac zaraz za mostem (przy piaskarni) i asfaltowa droga dojechac do Bartyckiej.
- Giant Mike
- Mam zdecydowanie za duzo czasu...
- Giant Mike
- Mam zdecydowanie za duzo czasu...