24.03.2007
Moderators: Creeping Death, Edi, chmiel
- Arkadyj
- Mam zdecydowanie za duzo czasu...
24.03.2007
24 marca jest obiazd trasy maratonu w Otwocku. Start o 11 ze stadionu. Wlasnie zastanawiam sie czy nie przejechac sie. Co prawda w planach mialem szose ale to zawsze mozna odlozyc do niedzieli. Ktos chetny do przylaczenia sie.
- Arkadyj
Super, wiec jestesmy umowieni.
W niedziele niestety tylko do mniej wiecej 14 mam czas wiec pewnie przyjade na trening planji.
Michal jestem ciekaw czy ludzie od was rowniez beda na objezdzie trasy. Powiedz rowniez tak mniej wiecej o ktorej zwykle konczycie jazde w niedziele. Wyrobie sie z wami na 14 w Otwocku?
W niedziele niestety tylko do mniej wiecej 14 mam czas wiec pewnie przyjade na trening planji.
Michal jestem ciekaw czy ludzie od was rowniez beda na objezdzie trasy. Powiedz rowniez tak mniej wiecej o ktorej zwykle konczycie jazde w niedziele. Wyrobie sie z wami na 14 w Otwocku?
- Giant Mike
Tak - na pewno kilka osób będzie.Arkadyj wrote:Super, wiec jestesmy umowieni.
A w niedzielę to różnie - teraz raczej ponad 4h już będzie się jeździło.
Michał
Plannja Racing Team || GG#: 130876
- Giant Mike
Dzisiaj jeszcze raz przejechałem pętlę - widać ogrom wczorajszej walki na trasie - szczególnie w trudnych miejscach np. na piachu.
Pętla poszła w niecałe 1h50 - komentarz braci Peluchów - da rade poniżej 1h30 a Giga poniżej 3h
Michał
Pętla poszła w niecałe 1h50 - komentarz braci Peluchów - da rade poniżej 1h30 a Giga poniżej 3h
Michał
Plannja Racing Team || GG#: 130876
Panowie zerknijcie na stronę widać wasze pyski
http://www.cykloza.com/pliki/2007/03.24 ... age19.html
http://www.cykloza.com/pliki/2007/03.24 ... age19.html
Personal best 200km