22 września

Wszystko co dotyczy miasta, a nie chcesz by bylo w grupach sasiednich.

Moderators: Creeping Death, Edi, chmiel

matildae
Frywolna Subtelnie
Frywolna Subtelnie

Post by matildae »

Cieszę się ogromnie, że pomimo różnych przygód wszystko się udało, dziękuję za to spotkanie, uważam, a mam pewien przekrój, że było to spotkanie na naprawdę dobrym poziomie, szczególnie jeżeli chodzi o naszą prezentcję, dziękuję Wojtkowi za świetne wystąpienie - respect, jak zawsze, a także wszystkim, ktorzy zaangażowali sie w przygotowanie prezentacji oraz tym, którzy wspierali organizacyjnie tę dzisiejszą akcję i brali udział w przejeździe :) Myślę, że Prezydent naprawdę pokazał dziś klasę, kiedy inni, mimo próśb, zawiedli, odniosłam wrażenie, że naprawdę nieźle się bawił i, po przełamaniu początkowego oporu, miał z tego nawet jakąś satysfakcję ;) Cieszę się, że mogłam jakoś tam się przyczynić do zorganizowania tego "pierwszego starcia" ;) i będę się starała od "wewnątrz" dalej forsować naszą sprawę :) Co z tego będzie - zobaczymy, na pewno będzie to od nas wymagało dużo pracy, klimat jest sprzyjający, ale nikt za nas tego nie zrobi, trzeba teraz przejsc do konkretow :)
"Te oveczky ne bekają."
klepek
Buszujacy w forum
Buszujacy w forum

Post by klepek »

GRATULACJE DLA WSZYSTKICH!!! Sądząc po obejrzanych zdjęciach przejazd musiał być super. Jestem wkurzony, że nie mogłem być :evil: Mam nadzieje, że spotkanie poszło równie pomyślnie i w końcu coś się zacznie dziać. Mam nadzieje, żę w końcu pojawią się rowerki na tych białych kwadratach, które są koło mnie namalowane. Oczywiście, że następne gdzie indziej się pojawią też :D Oby tylko sensownie rozmieszczone!!
goksa
Całkiem Kumaty
Całkiem Kumaty

Post by goksa »

Zrobiłam błąd i poważnie postanawiam się poprawić. Słyszałam, to co słyszałam, a słyszałam źle.
WE DON"T NEED NO EDUCATION, nie "know", jak debil ze mnie.... Obejrze sobie ten przejazd z radcami na zdjęciaciach, to mi sie humorek poprawi... i może byki przetanę robic
Guest

Post by Guest »

Ale gdzie ja te zdjecia znajdę?
behem0th
Ojciec Dyktator

Post by behem0th »

aktualny FTP dzieki uprzejmosci TMXNET.pl :
82.160.69.2 (ftp.tmxnet.pl)
login: opr
hasło: otwock
Domar
Bardzo zaaawansowany uzytkownik

Post by Domar »

Goksa, każdy jest tylko człowiekiem ;)
Matzel4
Całkiem Kumaty
Całkiem Kumaty

Post by Matzel4 »

a o 4 idiotach jadących sprzodu juz nikt nie powiedzial :P fakt faktem, troche nam wczoraj odwalalo :P a i jak wlączyc ten ftp? :D:P
Kolejne forum, kolejne zmagania.
Domar

Post by Domar »

a co miał powiedzieć? bo nie rozumiem...
behem0th
Ojciec Dyktator

Post by behem0th »

pewnie ze 4 idiotow jechalo z przodu ;>
Domar

Post by Domar »

o, a widzieliście tych 4 idiotów z przodu?
PS. happy? :P
Post Reply