22 września
Moderators: Creeping Death, Edi, chmiel
Cieszę się ogromnie, że pomimo różnych przygód wszystko się udało, dziękuję za to spotkanie, uważam, a mam pewien przekrój, że było to spotkanie na naprawdę dobrym poziomie, szczególnie jeżeli chodzi o naszą prezentcję, dziękuję Wojtkowi za świetne wystąpienie - respect, jak zawsze, a także wszystkim, ktorzy zaangażowali sie w przygotowanie prezentacji oraz tym, którzy wspierali organizacyjnie tę dzisiejszą akcję i brali udział w przejeździe Myślę, że Prezydent naprawdę pokazał dziś klasę, kiedy inni, mimo próśb, zawiedli, odniosłam wrażenie, że naprawdę nieźle się bawił i, po przełamaniu początkowego oporu, miał z tego nawet jakąś satysfakcję Cieszę się, że mogłam jakoś tam się przyczynić do zorganizowania tego "pierwszego starcia" i będę się starała od "wewnątrz" dalej forsować naszą sprawę Co z tego będzie - zobaczymy, na pewno będzie to od nas wymagało dużo pracy, klimat jest sprzyjający, ale nikt za nas tego nie zrobi, trzeba teraz przejsc do konkretow
"Te oveczky ne bekają."
GRATULACJE DLA WSZYSTKICH!!! Sądząc po obejrzanych zdjęciach przejazd musiał być super. Jestem wkurzony, że nie mogłem być Mam nadzieje, że spotkanie poszło równie pomyślnie i w końcu coś się zacznie dziać. Mam nadzieje, żę w końcu pojawią się rowerki na tych białych kwadratach, które są koło mnie namalowane. Oczywiście, że następne gdzie indziej się pojawią też Oby tylko sensownie rozmieszczone!!
aktualny FTP dzieki uprzejmosci TMXNET.pl :
82.160.69.2 (ftp.tmxnet.pl)
login: opr
hasło: otwock
82.160.69.2 (ftp.tmxnet.pl)
login: opr
hasło: otwock
Niezly sen...: http://www.a-trip.com/tracks/view/63930