roranna niedziela

...moze ktos sie dolaczy?

Moderators: Creeping Death, Edi, chmiel

Mobger
Postojebca nałogowy
Postojebca nałogowy

Post by Mobger »

Popeye, Spider, Dzięki za wycieczkę. W prawdzie przejechalismy tyle co wczorajsza masa, ale było dużo ciekawiej. I to było lajtowe tempo ?
Niech żałują słabiaki, którzy zapowiadali się i nie zwlekli sie z łóżek..
Popeye może wrzucisz jakieś zdjęcia ?
spider
Szaleniec z aparatem

Post by spider »

sonia13 wrote:I to było lajtowe tempo ?
Sonia jak to boło "lajtowe" tempo to co jak Popey krzyknie ze jedziemy na maxa....? :twisted:
Personal best 200km
Hunterr

Post by Hunterr »

sonia13 wrote:Niech żałują słabiaki, którzy zapowiadali się i nie zwlekli sie z łóżek..
No to już odebrałem jako zniewagę, ponieważ zapowiedziałem, że będę a nie byłem :evil: :evil: :evil:
Budzik mnie obudził o 7.00 ale wstałem i czułem, że opuściły mnie siły i że nie dam rady, poza tym nie chciałem was spowalniać. Gdybym był na siłach, to chętnie bym pojechał, już nawet rpzekonałem rodziców, iż wybiorę się później do kościoła (nawet nie wiesz, jakie to trudne).
popeye
Mam zdecydowanie za duzo czasu...
Mam zdecydowanie za duzo czasu...

Post by popeye »

Panowie to może nie było całkiem lajtowo ale nie zamierzałem tak udziwniać trasy, :oops: samo tak jakoś wyszło.

Sonia: foty poszły na maila.

Spider: 09.07. będę po nocy 8.00 w parq będę osłabiony bo z roboty prosto. Na maxa :D co Ty nato?
Dbajmy by drzewa rosły jak najdłużej, bo kiedyś zrobią z nich dla Nas trumny

"Cichy potok - budzi się, Orzeł straż swą zaczyna
Taka cisza - taniec barw, Nad uśpioną doliną "

http://picasaweb.google.pl/darekab/
spider
Szaleniec z aparatem

Post by spider »

popeye wrote:Panowie to może nie było całkiem lajtowo ale nie zamierzałem tak udziwniać trasy, :oops: samo tak jakoś wyszło.

Spider: 09.07. będę po nocy 8.00 w parq będę osłabiony bo z roboty prosto. Na maxa :D co Ty nato?
Za wczesnie dzisiaj dopiero poniedzialek...prawdopodobnie pracuje (to jest sobota) .Pewne poranne wyprawy to tylko w niedziele.
Personal best 200km
Mobger
Postojebca nałogowy
Postojebca nałogowy

Post by Mobger »

popeye wrote:Panowie to może nie było całkiem lajtowo ale nie zamierzałem tak udziwniać trasy, :oops: samo tak jakoś wyszło.

Było git, nic sie nie martw. Przynajmniej nogi nam odpoczeły w wodzie :lol: Chetnie wybiorę się na nastepny równie urozmaicony wypad.
Dzieki za zdjecia.
Post Reply