Myśmy z kumplem jechali przez Gliniankę, Celinów, Jędrzejnik i Kędziorak (dzielnica Mińska). Całkiem miła traska, szczególnie od Celinowa, bo ładne wsie, widoczki, mostek na Mieni Dystansu nie pamiętam, ale chiba coś w okolicach 30 km w jedną stronę. Miłej podróży, tylko wróć koniecznie
Hamulce w szmelcu wprawdzie dzielnie dziś naprawiłam i jest "w gotowości bojowej" , ale jutrzejszy ranek chyba bedę musiała poświęcić na inne zajęcia.. chyba, że coś się zmieni, ale nie sądzę.. prawdopodobnie do zobaczenia na Masie
Wlasnie siedze i gapie sie w mape...hmmm
Jakies podpowiedzi? Chce jechac na wycieczke fotopstrykową a nie pchac rower po piachu....chyba polece asfaltem
asfaltem? jak chcesz, ale ja nie polecam. tam tera poszerzaja trase i ruch jakis taki zdezorganizowany. poza tym tirow od groma. lepiej juz jedz piachem:) pod ruda fajne bajorka sa, jak je dobrze zwiedzisz przyda ci sie to w niedalekiej przyszlosci:))))
myślałem o widokach bo o towarzystwo jestem spokojny
looknąłem na mapę i propozycja Domara jest ok mozna spróbować
korci mnie żeby pojechać bo zapowiada sie ładny dzień tyle ze umówiłem sie z żona na wyjazd do WWy
spróbują ja przekonac do zmiany trasy
skorzystaliśmy z Twojej sugestii
park-Wola Karcz-Glinianka,chcieliśmy obudzić Sojowego ale oszczędziliśmy go -Celinów-Zamienie-MIńsk-Gliniak-tu lekko sie zagubiliśmy-Maliszew-Iłowiec-Grzebowilk-Teresin-rudzienko-Sępochów-Bocian-Celestynów-Dąbrówka-bunkry-park
razem ok 70km,duzo słońca i ...piachu ale niezły początek dnia