leoheart wrote:zbliza sie termin Masy,najpierw Warszawskiej potem naszej, pytanie: czy ktos wybiera sie do WWy?
ja bedę w Centrum i mam plan dojechać na Zamkowy,potem wspólny powrót
a propos naszej,czy robimy odprawe przed nia?jesli tak to kiedy? proponuje czwartek wieczorem albo piatek o ile nie bedziemy na MW w naszej bazie wypadowej czyli ..Mkwadrat
Leo potwierdz czy bedziesz na 100%
Jesli tak to ja jade Chodzi mi o powrot razem....
mogę zostac na przegląd filmów takze Behe mozesz na mnie liczyc w drodze powrotnej
Spider bede miał troche czasu wolnego miedzy 16 a 17 więc moge po Ciebie wyjechać gdzies nad Wisłe jeśli jedziesz z Otwocka i razem ruszymy na Zamkowy przygotuj sie na późny powrót z Behe
rzeczywiście było dośc monotonnie,w efekcie przysypiałem w kinie. Nie na tyle jednak żeby nie zauważyć że film z naszej Masy niczym nie ustepuje innym filmom o moze nawet...je przewyższa jeszcze raz
dla autorów Jacqa i Behe
wczoraj przejechałem 120km, obudziłem sie o 4rano i...wrócilem do domu o 4 rano
w sumie udany dzień a nocna jazda po ulicach WWy sama w sobie jest przyjemnościa,
dzieki Behe za ten maraton,bo sam miałem ochote pod koniec Masy zawinąć sie do domu a tak:kolejne doświadczenie
ps.zdjęcia właśnie wrzucam
miłego weekendu,ja grzeje na tenisa, roweru mam dośc chociaz w niedzielę
leoheart wrote:w sumie udany dzień a nocna jazda po ulicach WWy sama w sobie jest przyjemnościa,
Popieram wszystkimi 4 lapami... Puste ulice, przyjemna temperatura, latarnie sie jako tako sprawuja, gorzej gdzies oplotkami, tam juz sie przydaje dobre oswietlenie by nie zaliczyc jakiegos glebszego czegos...
Chyba tym razem sie skusze na Warsaw By Night za 2 tygodnie
26.08.2005 Czy ktoś sięwybiera na warszawską?
Ja jak nie będzie padało to się wybieram od razu po pracy.
Będę startował z marsa pewnie ok. 17:00
O której się zazwyczaj wraca, bo jeszcze nigdy nie byłem.
ja mialem okazje byc tylko raz jeden, jak z nieba sie lalo i troche wialo:) wyjechalismy z wawy kolo 1900, bo mokro bylo. edi byl kilka razy, niech sie wypowie.
kurdeRYSIEKuwazaj wrote: edi byl kilka razy, niech sie wypowie.
A no byłem kilka razy, tym razem też bym się wybrał. Mam nadzieję, że żadnej dodatkowe atrakcje w postaci małej nawałnicy nie będą przewidziane . Jeśli chodzi o powrót, to trzeba liczyć tak mniej więcej: 21 z Zamkowego.
Witam.
Chetnie sie podlacze, jezdze na Maske czesto ale z Wami jeszcze nie bylem Powroty wypadaja roznie - zaleznie od dlugosci trasy. Zazwyczaj jest to 21- 22g. Napiszcie gdzie i o ktorej zbiorka.
Pozdrawiam
Jasiek