..jeżeli ma być w sobotę 3.09. to chyba trzeba zacząć powoli myśleć o plakatach, co? Transcarpatia Transcarpatią, Behema nie ma i ogólnie rozprężenie, ale porządek musi być! Plakaty koniecznie powinny być tym razem innego koloru - czerwone już zupełnie nie rzucą się w oczy po raz trzeci, no chyba, że pokryją całe słupy.. Tak mi sie wydaje, że juz by trzeba, bo zanim się zorganizujemy do rozklejania... Hmm?
matildae wrote:Tak mi sie wydaje, że juz by trzeba, bo zanim się zorganizujemy do rozklejania... Hmm?
Pamiętajcie o niedzielnym maratonie. Może niech trasa zahaczy o stadion gdzie będą trwały już przygotowania ?? Każdy dostanie coś do zrobienia i od razu będzie szybciej :)
matildae wrote:Tak mi sie wydaje, że juz by trzeba, bo zanim się zorganizujemy do rozklejania... Hmm?
Pamiętajcie o niedzielnym maratonie. Może niech trasa zahaczy o stadion gdzie będą trwały już przygotowania ?? Każdy dostanie coś do zrobienia i od razu będzie szybciej :)
nie, lepiej zeby byly biale napisy na czarnym tle!! albo czerwone!!
A i widzialem juz plakaty w parku juz jakis koles sie zrobił glodny bo rogi takie powygryzane ledwo sie ich dopatrzylem, dopiero jak stanolem to je zobaczylem!! Może bardziej masowo je rozklejajcie!!
takie pytanie małe się nasuwa - a skąd mamy je wziąć? i tak Spider robi ogromną robotę, bo w dawnych czasach to plakatów było duuuuuużo mniej. może podrukujesz trochę i porozwieszasz? wierz mi, że plakaty nie rosną na drzewach
Jest jedno ale: WSZYSTKIE plakaty masy jakie w Otwocku widziałem zostały zaklejony tylko i wyłącznie przez plakaty festynu rodzinnego, także nic nie widać
Ja ziś z Młody byłem troche porozwieszać. Powiesiliśmy w Teklinie, Wiązownej/Wiązownie i w Mlądzu. W tych dwóch ostatnich na przykościeknych tablicach ogłoszeniowych, gdzie w Niedzielę cała wiocha się zchodzi i każdy napewno przeczyta