masa 06.08
Moderators: Creeping Death, Edi, chmiel
Wracając do mojego posta niekoniecznie na temat:
Okazuje się, że na Przystanku Woodstock też można sobie "porowerować", nawet nie zabierając roweru ze sobą. Bodajże gość, który organizował przejazd z Kalisza do Kostrzyna zabrał ze sobą 2 trenażery kolarskie i na miejscu zakręcił mini-zawody. Rzecz polegała na tym, aby w czasie 3 minut przejechać jak najdłuższy dystans. Grzechem byłoby nie wziąć udziału . Udało mi się wykręcić (chyba) 3,46km, max. około 83km/h, avg. (jak łatwo policzyć) około 70km/h. Niezła jazda . Miałem apetyt na wygraną, ale chyba jeden gość przejechał mniej więcej 80 metrów więcej. Było SUPER , zarówno jeśli chodzi o zawody, jak i sam Przystanek .
Okazuje się, że na Przystanku Woodstock też można sobie "porowerować", nawet nie zabierając roweru ze sobą. Bodajże gość, który organizował przejazd z Kalisza do Kostrzyna zabrał ze sobą 2 trenażery kolarskie i na miejscu zakręcił mini-zawody. Rzecz polegała na tym, aby w czasie 3 minut przejechać jak najdłuższy dystans. Grzechem byłoby nie wziąć udziału . Udało mi się wykręcić (chyba) 3,46km, max. około 83km/h, avg. (jak łatwo policzyć) około 70km/h. Niezła jazda . Miałem apetyt na wygraną, ale chyba jeden gość przejechał mniej więcej 80 metrów więcej. Było SUPER , zarówno jeśli chodzi o zawody, jak i sam Przystanek .
leoheart wrote:-robimy zdjecia po amatorsku ale jeździmy profesjonalnieyorek wrote:co do zdjęć to:
- 90% jest nieostre, kurna chłopaki - jak wy to robicie??
- nie wiem czemu wszyscy tak chetnie robią zdjęcia Kini
- and the lasst but not the least - zdjęcie Obraz021 z katalogu Spidera - Zenek czuje, że coś się kroi, Leo wygląda jakby na niego się rzucał z okrzykiem "bo ci zaraz hukne"
-bo jest fotogeniczna
-faktycznie wygląda jakbym szedł do niego z łapami
Ja fotogeniczna ???? Pierwsze słysze I wcale nie mam najwięcej zdjęć ! Policzcie sobie zdjęcia Matildy
"Tylko czarne glany są naprawde funny, bo mroczna załoga nosi je na nogach..." :D:D