Goksa blog:
Moderators: Creeping Death, Edi, chmiel
widze ze sie odnalezliscie w tym temacie, nastepny bedzie Kinia blog i Matzel4 blog. chyba ze dogadacie sie z goksa i wam tu uzyczy miejsca. ;>
Niezly sen...: http://www.a-trip.com/tracks/view/63930
Boże chłopaki, zostawć Was na chwilę samych..... A to podobno dziewczyny tyle gadaja i takie głupoty JUż Was lubię. a pytacie niby, ile ja mam lat...? Nawet, gdybyście nie pytali, to ja Wam powiem, od niedawna jestem pełnoletnia, od 21 lipca....
A Ty Behem, w ogóle się nie odzywaj, nie zmniejszyłeś literek, szkoda, że nie mogę Cię np. zablokowac, jak Ty pewnie mozesz mnie....Dobra, przepraszam, widzę małe literki....
A jeszcze coś dopiszę, bo dopiero co przeczytałam calość. Dzicieki, ja Wam wszytskiego uzyczę wreszcie gadac o głupotach i to mi sie pdoba,. tylko ja się jeszcze wcisnąc musze gdzieś, bo mnie akurat nie było....
A na działce kiedy ognisko robię...? Jak już coś będzie, to ja Wam przekaze tutaj WIEKIMI LITERAMI, dobra
A Ty Behem, w ogóle się nie odzywaj, nie zmniejszyłeś literek, szkoda, że nie mogę Cię np. zablokowac, jak Ty pewnie mozesz mnie....Dobra, przepraszam, widzę małe literki....
A jeszcze coś dopiszę, bo dopiero co przeczytałam calość. Dzicieki, ja Wam wszytskiego uzyczę wreszcie gadac o głupotach i to mi sie pdoba,. tylko ja się jeszcze wcisnąc musze gdzieś, bo mnie akurat nie było....
A na działce kiedy ognisko robię...? Jak już coś będzie, to ja Wam przekaze tutaj WIEKIMI LITERAMI, dobra
to jak już zaśmiecam to swoje. Mam pomysła. Wymyślcie sobie jakis "hymn krytyczny" na masę, bo cytuje dziadka sprzed 5 mni" gdzie słysz śpiew tam wstąp, tam ludzie dobre serca mają, wierz mi, źli ludzie nigdy nie śpiewają"
Ale to w cale nie byłby głupi pomysł, nie dośc, że jeździcie i blokujecie ronda, to jeszcze można śpiewac i tam nawet może byc kwałek "poczekaj kierowco dwie minutki, zaraz odblokujemy..."
Prawie jak pielgrzymka
Ale to w cale nie byłby głupi pomysł, nie dośc, że jeździcie i blokujecie ronda, to jeszcze można śpiewac i tam nawet może byc kwałek "poczekaj kierowco dwie minutki, zaraz odblokujemy..."
Prawie jak pielgrzymka